22 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

S-a cam ales praful de solganul USRPLUS- Fără hoție ajungem departe. Cel puțin în filiala de la Dolj unde deputatul Prisnel încearcă să mătrășească Registrul Electoral pentru a-și asigura încă un mandat de parlamentar. Manevra a fost descoperită de colegii lui Prisnel care l-au dat în gât la București. Nici Prisnel nu s-a lăsat mai prejos și a amânat cu de la sine putere votul.

Președintele USR Dolj, deputatul Adrian Prisnel, a blocat sâmbătă Adunarea Delegaților for în care urmau să fie desemnați candidații Alianței USRPLUS Dolj la alegerile parlamentare. Surse politice au declarat pentru PUNCT OCHIT că Prisnel a simțit că voturile nu sunt în favoarea sa și a preferat să amâne alegerile pentru a mai aranja câte ceva.

De fapt, susțin aceleași surse, ar fi vorba de 57 de delegați pe care Prisnel i-ar fi adus în partid pe ușa din dos și care, potrivit statutului, nu ar avea drept de vot. Mai mult cei 57 au fost eliminați din Registrul Electoral de către Comisia Tehnică Națională astfel că planurile lui Prisnel de a se poziționa pe primul loc la Camera Deputaților au fost date peste cap. Ca un adevărat kamikaze, Prisnel s-a baricadat în propriul birou nu înainte de a confisca ștampila pentru buletinele de vot.

Gabriel Păunică, președintle PLUS Dolj nu s-a înscris în competiția pentru parlamentare. La fel și Lucian Săuleanu, fostul candidat al Alianței la Primăria Craiova.

Vom face un filtru ca să ne asigurăm, mai ales, că toţi candidaţii respectă criteriile de integritate prevăzute de statutele celor două partide, de protocolul Alianţei, dar, altfel, deciziile sunt luate prin implicarea membrilor la nivel local

Dacian Cioloș

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares