13 mai 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 16 Second

Mangia vorbește de locul trei si de Cupa României după înfrângerea cu Steaua.

„Concluzia e ca au fost mai buni ca noi. Ne-au dat gol dintr-o faza fixa, stiam ca sunt mai buni ca noi la aceste faze! Pregatisem un alt stil de joc, dar am luat gol rapid si am fost nevoiti sa schimbam tactica. Trebuie sa ne aparam pozitia a treia, pentru ca e importanta pentru Europa. Dar e normal sa spunem ca nu suntem favoriti la titlu, pentru ca in acest moment primele doua pozitii nu sunt pentru noi. Nu pot spune ca am jucat neaparat rau! Nu am vorbit cu jucatorii inca, nu vorbim dupa meci. Asteptam, discutam la rece”, a spus Devis Mangia.

Stirea inițială

Devis Mangia a vorbit despe meciul de luni cu FCSB și a comentat informația că Gigi Becali l-ar vrea antrenor la echipa pe care o patronează.

despre Becali și Dică

„Când un om care lucrează în fotbal e lăudat de alții, pot spune doar mulțumesc celor care vorbesc frumos. Dar am 3 ani de contract aici, nu se pune problema de altceva. Pentru mine, nu e o presiune că s-a discutat asta. Nu îmi schimb atitudinea. Nu știu dacă e o strategie că s-a discutat asta. Spun doar mulțumesc și lăsăm lucrurile să se oprească aici.  Îl respect foarte mult pe Dică, respect munca pe care o depune la FCSB. E pe primul loc, a fost în primăvara Europa League, chiar dacă a fost eliminat din Cupă. Merită să fie complimentat pentru ce a făcut până acum”

despre meci

 „Ne așteaptă un meci foarte foarte greu cu o candidată la titlu, dar mergem acolo să câștigăm. Sunt foarte mulțumit de ce au realizat jucătorii până acum și sper să o ținem tot așa. Am făcut un meci bun în campionatul regulat la București cu FCSB. Am fost aproape să câștigăm acel meci (n.r – 1-1). Sunt mulțumit de jucătorii mei, nu vreau să vorbesc despre jucătorii celor de la FCSB. Cred că cei de acolo au cel mai bun lot, dar eu vreau să vorbesc doar despre jucătorii mei. Toată lumea trebuie să fie fericită pentru lucrurile realizate de această echipă până acum. Se poate întâmpla să existe momente în care e greu să înscriem, dar avem jucătorii cu calitățile necesare pentru a începe din nou să marcăm. Eu sunt fericit că echipa a primit doar un gol în ultimele 7 meciuri, să nu uităm asta. Trebuie să plecăm de la ideea că nu vom pierde meciul cu FCSB. Ne dorim să rămânem sus, să luptăm pentru primele poziții până la finalul sezonului. Nu putem renunța la luptă, ne-am propus să dăm totul pentru a câștiga fiecare partidă”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares