PUNCT OCHIT
FOTBAL
Mangia: Lucrăm pentru a reveni sus. Sunt fotbalişti care trebuie integraţi

Craiova a terminat la egalitate cu Botoșani, oltenii fiind la al patrulea meci fără victorie. Antrenorul Craiovei, Devis Mangia, spune că partida a fost una dificilă, în condițiile în care a fost nevoită să joace de la 0-1. „A fost un meci…

Craiova a terminat la egalitate cu Botoșani, oltenii fiind la al patrulea meci fără victorie. Antrenorul Craiovei, Devis Mangia, spune că partida a fost una dificilă, în condițiile în care a fost nevoită să joace de la 0-1.

„A fost un meci dificil. Nu am început aşa cum trebuie, am plecat practic de la 0-1. Dar ulterior am jucat cu personalitate, însă nu am fost norocoşi. În partea a doua am fost ghinionişti la golul primit. Lucrăm pentru a reveni sus, trebuie să continuăm pentru a avea rezultatele din sezonul trecut”, a spus Mangia, la finalul partidei. „Ştiţi mai bine decât mine că e foarte greu să joci pe acest stadion. Mai ales când avem atât de mulţi jucători tineri. E nevoie de timp pentru ca ei să crească. Sunt fotbalişti care trebuie integraţi, care au nevoie de încredere”, a mai spus tehnicianul Craiovei..

Despre meciul cu Leipzing, Mangia a spus: „E un meci foarte dificil. Dar mergem acolo şi încercăm să facem tot ce putem. Avem mulţi jucători accidentaţi, situaţia e care e, însă sper să facem o partidă bună.Este adevărat, vin jucători noi, dar trebuie să avem răbdare şi trebuie să muncim. Pentru că avem nevoie să îi punem la locul lor în teren”. 

About the author

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *