23 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Craiova a terminat la egalitate cu Botoșani, oltenii fiind la al patrulea meci fără victorie. Antrenorul Craiovei, Devis Mangia, spune că partida a fost una dificilă, în condițiile în care a fost nevoită să joace de la 0-1.

„A fost un meci dificil. Nu am început aşa cum trebuie, am plecat practic de la 0-1. Dar ulterior am jucat cu personalitate, însă nu am fost norocoşi. În partea a doua am fost ghinionişti la golul primit. Lucrăm pentru a reveni sus, trebuie să continuăm pentru a avea rezultatele din sezonul trecut”, a spus Mangia, la finalul partidei. „Ştiţi mai bine decât mine că e foarte greu să joci pe acest stadion. Mai ales când avem atât de mulţi jucători tineri. E nevoie de timp pentru ca ei să crească. Sunt fotbalişti care trebuie integraţi, care au nevoie de încredere”, a mai spus tehnicianul Craiovei..

Despre meciul cu Leipzing, Mangia a spus: „E un meci foarte dificil. Dar mergem acolo şi încercăm să facem tot ce putem. Avem mulţi jucători accidentaţi, situaţia e care e, însă sper să facem o partidă bună.Este adevărat, vin jucători noi, dar trebuie să avem răbdare şi trebuie să muncim. Pentru că avem nevoie să îi punem la locul lor în teren”. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares