10 decembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

multime_2

Ministerul francez de interne anunță că la marșul solidarității de duminică au participat cel puțin 3, 7 milioane de persoane în toată Franța. Aproape 1,5 milioane de oameni au participat duminică la Marșul solidarității de la Paris, au anunțat organizatorii, citați de AFP. Parisul a devenit pentru o zi „capitala mondială” împotriva terorismului, prin prezenţa liderilor străini care au defilat ţinându-se de braţ, relatează AFP.

mars3

Manifestaţia istorică a fost organizată în memoria celor 17 victime ale atentatelor teroriste comise săptămâna aceasta în Franţa.

lideri

Un marş extraordinar atât prin dimensiunea sa planetară, cât şi prin prezenţa liderilor străini care au defilat pe străzile pariziene: Francois Hollande, înconjurat de preşedintele statului Mali, Ibrahim Boubacar Keita, şi de cancelarul german Angela Merkel, preşedintele palestinian Mahmoud Abbas la câţiva metri de premierul israelian Benjamin Netanyahu, premierul britanic David Cameron, cel italian Matteo Renzi sau regele Iordaniei, scrie AFP.

rfi.ro

mars4

UPDATE: Aproape 1,5 milioane de oameni participă duminică la Marșul solidarității de la Paris, au anunțat organizatorii, citați de AFP.

Peste un milion de oameni sunt așteptați duminică să participe la marșul solidarității împotriva terorismului. Potrivit Mediafax vor fi aproape 50 de şefi de state şi Guverne, pe care Francois Hollande, prezent pe toate fronturile în timpul crizei, îi va primi întâi la palatul prezidenţial Elysee.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares