Mai multe indicii duc la concluzia că Alexandra a fost omorâtă

 Mai multe indicii duc la concluzia că Alexandra a fost omorâtă

Investigarea cazului adolescentei găsită moartă în parcul Nicolae Romanescu nu poate duce decât la concluzia că ea a fost omorâtă. Există mai multe indicii care duc la o astfel de concluzie. Un prim indiciu: capul și un picior au fost găsite detașate de corp. Puțin probabil ca haitele hămăsite din parcul Nicolea Romanescu să fi reușit să disloce capul și piciorul fetei. Un al doilea indiciu: cadavrul a fost găsit în stare avansată de putefracție. Dacă stătea timp de trei săptămâni în parc este aproape imposibil ca mirosul să nu fi dus la găsirea mai repede a cadavrului.  Un al treilea indiciu: fata a plecat de la restaurantul Ciobănașul pe o alee lăturalnică, semn că trebuia să se întâlnească cu cineva ceea ce duce la concluzia că persoana cu care s-a văzut în noaptea aceea Alexandra ar putea fi autorul crimei. Deși luată în calcul este puțin probabil ca fata să se fi sinucis, exclusă fiind și varianta ca ea să fi fost omorâtă de câini.

Mesaje emoționante sunt transmise pe facebook de prietenii Alexandrei:

”Copil frumos astăzi a fost ultima ta zi cu noi , ai plecat din casa ta şi ai mers la casa cealaltă aceea fiind casa ta de veci . Dumnezeu a hotărât că tu să mergi acolo sus unde îţi poţi veghea familia, prietenii şi cei ce ţi-au făcut rău, aceştia vor fi pedepsiţi de Dumnezeu ,  Să şti că vei rămâne mereu verişoara mea scumpă şi sora mea minunată care mă vă putea vedea de acolo de sus . Ai lăsat în urmă ta numai lacrimi şi dure , să ştii că noi te vom iubi mereu şi nu te vom uită niciodată !!! Dumnezeu vă avea grijă de toţi cei care au făcut această tragedie . Te iubesc copil frumos”

”Măi oameni buni cum este posibil așa ceva? Cum să se creadă că din cauza câinilor maidanezi s-a ajuns aici? Pare-mi-se sau încearcă să mușamalizeze cazul? Să gândim puțin…Dacă ar fi fost câinii, ce se mai alegea în două săptămâni de trupul ei? Fiind atât de cald, nu se simțea mirosul? Totuși zona este destul de circulabilă și mai ales că Poliția se presupune că au căutat-o, bănuiesc că acolo a fost zona țintă…E clar cã este vorba despre viol, sechestrare și ucidere.Nu se explica altfel faptul că până atunci nu s-a putut găsi, este imposibil! Repet, astfel de haite nu au ce căuta în societate! Să ne explice cineva, dintre cei ,,responsabili” pentru siguranța noastră și cei cu legiile astea de 2 bani…Cum se face că pentru furt se primesc 3-5 ani de închisoare? Pentru viol și crimă? La fel…Groaznic! Sunt ferm convinsă că vinovatul/vinovații nu este/sunt la prima abatere și totuși…liberi? România, trezește-te!”

 

 

0 Shares