14 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

„Va fi o dublă dificilă cu FC Voluntari. Se anunță un prim episod greu, date fiind accidentările, suspendările cu care ne confruntăm. Voluntariul este o echipă aflată într-o formă crescândă, au urcat ca joc. Astfel încât va trebui concentrare maximă, un efort deosebit din partea tuturor celor care vor intra în teren. Ideal ar fi să câștigăm fără să primim gol.

Nu mă fac blond, mă vopsesc în albastru, în culorile Universității Craiova dacă luăm Cupa. Eu nu cred în superstiții, ci în lucruri certe. Știu ce am de antrenat. Dar trebuie să recunosc că la acest meci este o situație grea cu care mă confrunt: nu voi putea folosi trei jucători care-și creaseră relații de joc, asigurau un echilibru, dar vom căuta o formulă care să dea randament.

Voi schimba sistemul față de cel folosit în meciul cu Dinamo, pentru că nu se mai justifică. Atunci am jucat cu doi stoperi, pentru că Dinamo a avut două vârfuri. A fost o singură ezitare, cea a lui Dumi. Mi se pare cel puțin bizară programarea noastră cu CFR Cluj, la doar două zile distanță față de meciul cu Voluntari. De ce nu joacă Steaua – Dinamo duminică, în prime-time, că tot nu mai sunt implicate în Cupă, și jucam noi luni.

Cupa e importantă, dar laitmotivul activității e să jucăm bine pe toate fronturile, în spiritul Craiovei, să dăm dovadă de moralitate, de-asta tratăm serios toate meciurile. M-au supărat declarațiile dinamoviștilor, Contra nu avea voie să facă asemenea declarații vis-a-vis de mine. Nu am câștigat eu campionate, dar nimeni nu poate să pună la îndoială corectitudinea mea. M-a jignit profund. Păi dacă nu voiam să învingem cum poate explica jocul ofensiv din prima repriză în meciul cu Steaua? Măzărache este criticat și înjurat chiar și atunci când dă gol, este un jucător mai sensibil, de moral, care trebuie încurajat și ajutat să depășească perioadele mai puțin faste. Golul marcat cu Dinamo i-a dat mai multă încredere lui Ivan, l-am văzut mult mai dezinvolt la antrenamente.”

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares