25 septembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second

Gheorghe Mulțescu: „Nu mai risc, sunt cu pastilele la mine. Din păcate nu reușim să limităm numărul ratărilor. La asta se reduce istoria jocurilor noastre. În prima repriză am avut trei șanse uriașe de gol, în a doua parte am continuat această canonadă de ocazii… În 14 etape, dacă am contabiliza câte ocazii mari am irosit. Este păcat pentru că tot ei le construiesc. Bine, construim împreună, facem strategia fiecărui joc. E păcat că ei muncesc, ei fabrică aceste ocazii de gol. Era nedrept să se termine 1-1. Pentru că am avut atâtea oportunități să ne dublăm avantajul. Sincer, nu mai știam ce să fac: să-l scot pe Măzărache, să-l bag, iar să-l scot, pentru că a ratat o ocazie monumentală și după de a deschis scorul. Nu suntem scutiți de emoții până la final. Nu am ajuns întâmplător atât de sus în clasament, ci prin munca, truda noastră“.

Simon Măzărache: Nu doar la meciul acesta am ratat, la majoritatea partidelor ne creăm ocazii uriașe. Trebuie să fim mai atenți în fața porții pentru că dacă vom întâlni echipe pragmatice, care fructifică toate șansele, iar noi continuăm să ratăm va fi foarte greu să ne apropiem victoria. E prematur să vorbim de câștigarea campionatului, momentan ne dorim să obținem cât mai multe puncte pentru a fi pe podium, implicit a intra în play-off. Cu Andrei sunt coleg de cameră, iar bătălia dintre noi pentru titlul de golgheter nu poate fi decât constructivă. Ne dorim amândoi să marcăm pentru ca echipa să obțină la finalul fiecărui meci cele trei puncte.

Andrei Ivan: Este o victorie importantă astăzi, care ne consolidează poziția pe podiumul Ligii 1. Ne batem cu orice echipă de la egal la egal, toți din echipă ne dorim ca Știința să fie cât mai sus în clasament, de ce nu campioană. Dar e prea devreme să vorbim acum, mai sunt multe meciuri de jucat. Astăzi am avut trei ocazii mari în prima repriză, mă bucur că în minutul 90 a venit golul și că a adus victoria. Îmi doresc să rămân în lotul de 23 pentru Polonia, iar dacă voi fi folosit voi da totul pentru echipa națională.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares