23 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

UPDATE:  Am primit rezultatul testului pe care l-am făcut ieri și azi este negativ. In continuare rămân autoizolat în București așa cum impun regulile. Cred că este important ca toți să respectăm interdicțiile stabilite de specialiști și autorități. Mi-am făcut un stoc important de cărți pentru următoarele două săptămâni. Este un moment greu pentru toți, dar știu că vor fi luate cele mai bune măsuri și este important ca toți să le respectăm.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=647882809296028&set=pcb.647882839296025&type=3&theater

„Ca urmare a situației apărute prin diagnosticarea senatorului Vergil Chițac ca având coronavirus, în momentul de față aștept, alături de colegii mei efectuarea testelor de către echipa DSP București. Rezultatele vor fi gata în aproximativ 4 ore. Indiferent de rezultatul testului mă voi conforma regulilor impuse și mă voi autoizola la București timp de două săptămâni”, a anunțat vineri deputatul PNL.  Nicoale Giugea a participat luni la ședința BPN unde s-au anunțat candidații PNL la alegerile locale. Probabil că și Alexandru Gâdăr și Ștefan Stoica se vor izola la domiciliu având în vedere că au participat la ședința cu pricina.

Premierul a anunțat că toți senatorii PNL au obligația să se autoizoleze și că el se va izola la Vila Lac 1. El a făcut aceste anunțuri după ce senatorul Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus, fiind primul parlamentar depistat, anunță digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares