24 februarie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 7 Second

O destinație nouă pentru turiștii craioveni: Amara Tour lansează în premieră din Craiova cursa charter către Monastir – Tunisia, începând cu data de 1 iunie 2022.


Potrivit unui comunicat remis de Aeroportul Internațional Craiova, cursele spre această destinație vor fi operate săptămânal de compania aeriană Hisky, cu o aeronavă AIRBUS A320 și capacitate de 180 de locuri, în fiecare zi de miercuri până la începutul lunii octombrie 2022. Toți cei care își vor achiziționa pachete turistice în perioada februarie – martie 2022 vor beneficia de oferte cu reduceri de până la 40%, iar turiștii își pot rezerva deja vacanța în Tunisia, cu tarife incepand de la 366 euro/ persoană pentru un sejur de 7 nopți la un hotel de 4* cu regim de masa all inclusive, transport cu avionul, transferuri de la aeroport la hotel și retur și asistență turistică, informează AIC.


Programul zborurilor va fi următorul:
TUNISIA – MONASTIR 01.06-05.10.2022
H4 1593 12:45 / CRA (CRAIOVA, ROMANIA) – 13:00 / MIR (MONASTIR, TUNISIA)
H4 1594 07:30 / MIR (MONASTIR, TUNISIA) – 11:45 / CRA (CRAIOVA, ROMANIA)


Cursa charter Monastir va aduce mai aproape Tunsia de Craiova. La puțin peste doua ore distanță, turiștii vor putea descoperi o destinație complexă, potrivită atât pentru familiile cu copii, care vor să se relaxeze la plajă, cât și pentru cei care vor să exploreze siturile arheologice parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, precum amfiteatrul roman El Jem, situl arheologic Carthage, medina din Tunis, orasul punic Keirouan, situl arheologic Dougga, ori să vadă cu ochii lor întinderile nesfârșite ale deșertului Sahara.

„Statisticile arată că turismul îşi va continua revenirea, în contextul în care din ce în ce mai mulţi oameni doresc să călătorească iar rezervarile Early Booking sunt la aprox. 70% comparativ cu anul de referință anterior pandemiei. Suntem bucuroși să lansăm pachetele de vacanță din Craiova către o destinație turistică superbă – Tunisia, oferind astfel clienților nostri o experiență unică, confortabilă, la prețuri avantajoase. Un ţărm ospitalier cu staţiuni moderne, întinse de-a lungul celor 1200 km de plaje cu nisip fin, lângă oraşe străvechi, festivaluri animate, o climă plăcută şi preţuri moderate fac din Tunisia o destinaţie de vacanţă pentru mai mult de 7 milioane de turişti în fiecare an. Amara Tour înseamă peste 100.000 de clienți în ultimii patru ani, operând zboruri charter către Tunisia, Egipt, Turcia din Cluj-Napoca, Oradea,Târgu Mureș si Baia Mare. Planurile pentru sezonul turistic 2022 includ extinderea la nivel național a numărului de curse charter cu plecare din țară, din două noi orașe: Craiova și București „

Haithem Souani , directorul general Amara Tour

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares