0 0
Read Time:3 Minute, 41 Second

depunere

PSD Dolj a depus, sâmbătă, dosarele de candidatură pentru Consiliul Județean Dolj și dosarul de candidatură pentru funcția de primar al municipiului Craiova.

 „Astăzi mi-am depus oficial candidatura pentru un nou mandat de primar al Craiovei, alături de colegii mei din PSD și UNPR care candidează la consiliul local municipal. Avem o listă de 40.000 de semnături de susținere adunate în ultima săptămână. Pentru lista de consilieri locali vreau să vă spun că nu s-au operat foarte multe schimbări, pentru că eu merg pe un principiu foarte simplu: echipa câștigătoare nu se schimbă. Sunt foarte mulțumită de consilierii noștri locali și vreau să le transmit craiovenilor care vor să mă voteze să-mi dea și consiliul local, pentru că este Parlamentul Craiovei și fără consiliul local nu aș fi putut face nimic din ceea ce am realizat și nu voi putea continua proiectele pe care le-am demarat deja”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj: „Organizația județeană Dolj a PSD a depus astăzi candidaturile pentru funcția de consilieri județeni. Este o funcție deosebit de importantă, Consiliul Județean este un fel de parlament al județului, este locul unde se iau cele mai importante decizii în ceea ce privește dezvoltarea județului, investițiile în diferite colțuri ale județului Dolj și ne face o deosebită plăcere să vă propunem din nou un grup de consilieri care cu siguranță vor face ca pentru mandatul următor să crească și mai mult valoarea acestor oameni din acest județ și să crească, dacă vreți, investițiile pentru această zonă, de altfel săracă a României. Ne propunem ca și pentru mandatul următor să atragem fonduri europene și, așa cum s-a întâmplat în mandatul pe care îl încheiem acum, care din punctul meu de vedere a fost cel mai bun mandat al Consiliului Județean, însumând tot ce s-a întâmplat până acum. Un lucru absolut special care s-a produs a fost această conlucrare și această legătură pe care am avut-o cu Primăria Craiova, cu doamna primar, cu Consiliul Local, adică s-au rezolvat câteva dintre problemele mari ale județului pe care altfel nu aveam cum să le rezolvăm. Apelul nostru către cei care ne cunosc este acela de a-i ruga să ne dea votul, pentru că numai cu o majoritate în Consiliul Județean vom putea să continuăm proiectele pe care le avem și altele care urmează să vină”.

Președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, și-a arătat încrederea că Organizația Județeană va obține majoritatea în Consiliul Județean și va câștiga Primăria Craiova. ”Vreau să îi mulțumesc domnului Prioteasa pentru tot ce a făcut în calitate de președinte al Consiliului Județean, efortul pe care l-a făcut domnia sa împreună cu echipa de la Consiliul Județean ne pune într-o situație în care astăzi suntem favoriți în cursa electorală. Cred că în afară de lucrurile pe care le-a făcut domnia sa, și echipa de la PSD, o echipă unită, a reușit să ne pună în această situație. Vreau să îi mulțumesc și doamnei primar pentru tot ce a făcut pentru Craiova, suntem mândri de ce a făcut domnia sa, de toate aceste realizări pe care le putem vedea. Multe dintre ele sunt făcute în colaborarea dintre Consiliul Județean și Primărie sau chestiuni care au vizat fie una, fie cealaltă dintre instituții. Vreau să le mulțumesc colegilor mei din PSD pentru efortul pe care l-au făcut. Am depus o listă cu mai mult de 88.000 de semnături pentru susținerea candidaților noștri. Vreau să vă mai spun că lista mai cuprinde foarte mulți oameni noi, dintre cei care au făcut până acum parte din Consiliul Județean doar 8 se găsesc în prima parte a listei, în zona eligibilă. Ceilalți sunt oameni noi, oameni tineri, femei foarte multe. Începem lista cu o femeie, este vorba organizației de femei, Lavinia Craioveanu, domnul Prioteasa este pe locul II, sunt și ceilalți colegi, unii dintre ei cu foarte multă experiență, dar sunt și oameni pe care vrem să îi aducem și să îi propunem craiovenilor, doljenilor, în așa fel încât, peste patru ani, să avem o echipă și tânără, și unită, și experimentată în administrație”, a spus președintele PSD Dolj Claudiu Manda.

Penstru lista de candidați la Consiliul Județean Dolj, PSD a depus 88.139 de semnături de susținere și pentru candidatul la funcția de primar al municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, au fost depuse 40.089 smnături.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares