PUNCT OCHIT

Olguța Vasilescu: Dacă ar fi după mine, aș organiza o licitație pentru denumirea stadionului cu firmele mari, exact cum este în Occident

Fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu a dezvăluit că până acum nu s-a stabilit ce nume va purta noul stadion de fotbal.  Dacă autoritățile vor decide ca stadionul să se numească tot „Oblemenco”, așa cum s-a numit vechiul stadion din Craiova, trebuie să se înțeleagă cu familia fostului fotbalist care a inregistrat numele la OSIM.

„Construcția este aproape finalizată, numai că nu știm când va fi primul meci, pentru că depinde de gazon. Nu s-a stabilit ce nume va purta noul stadion de fotbal din Craiova, este o decizie pe care trebuie să o ia primăria. Eu am spus că, dacă ar fi după mine, aș organiza o licitație pentru denumirea stadionului cu firmele mari, exact cum este în Occident, cine vrea să dea denumirea acestui stadion, să plătească cheltuielile cu utilitățile. Ar fi un ajutor foarte mare și pentru primărie, mai ales că numele de Oblemenco este înregistrat deja la OSIM de către familie”, a declarat Olguța Vasilescu.

0 Shares