23 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 41 Second
„A fost inaugurat Water Parcul craiovean, in prezenta celor trei primari care au contribuit la realizarea lui. Va invit sa îl vizitați! O sa va convingeți ca a meritat așteptarea!”, a spus Olguța Vasilescu.

Stirea inițială
Din această sâmbătă, craiovenii se pot răcori la piscinele din Parcul Tineretului.

„Vineri inaugurăm oficial Waterpark-ul, iar de sâmbătă îi așteptăm pe craioveni să vină să se bucure de această investiție. Recepția a fost semnată luni. Au fost descoperite câteva probleme de către comisia de recepție, dar sunt unele minore, care vor fi remediate de constructori în următoarele 30 de zile”, a declarat într-o conferință de presă primarul Mihail Genoiu.

WaterPark-ul este proiectul de suflet al fostului primar Antonie Solomon, investitiție pentru care Primăria Craiova a făcut un credit în 2009.  „În Lunca Jiului va fi vis dumnezeiesc! Acolo să fie toată Oltenia prezentă. O să vină lume de peste tot şi o să fie bine şi pentru hoteluri şi pentru restaurante”, declara Antonie Solomon în urmă cu mai bine de opt ani.

Programul de funcționare va fi zilnic, între orele 10 a.m. şi orele 20 p.m. Accesul la piscine este permis între orele 10 a.m. şi orele 20 p.m, iar accesul la tobogane între orele 11 a.m. şi orele 18 p.m. Intrarea va fi permisă pe baza unei brăţări individuale de acces, în urma achitării unei taxe de intrare.

Prețuri WaterPark:

– 24 lei pentru copii intre 5 şi 10 ani, de luni până vineri – brățara alba;

– 36 lei pentru persoanele de peste 10 ani, de luni până vineri – brățara albastră;

– 34 lei pentru copii intre 5 şi 10 ani, in week-end – brațara roşie;

– 50 lei pentru persoanele de peste 10 ani, in week-end – brațara neagră;

– 15 lei taxa sauna pentru persoanele de peste 16 ani – brățara verde.

Important: Pentru copiii sub 16 ani, accesul este restricţionat dacă nu sunt însoţiţi de un adult şi supravegheaţi pe toată durata şederii în Water Park.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares