19 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 53 Second

olguta

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a declarat într-un interviu acordt site-ului DCnews că PSD Dolj va câștiga fără problema alegerile parlamentare. „Vom câștiga alegerile cu un scor cu cifra șase în față. Lumea ne primește bine, oamenii așteaptă o schimbare față de ceea s-a întâmplat anul acesta. Fac comparații între ceea ce a însemnat pentru Dolj un guvern de stânga și ceea ce a însemnat un guvern de dreapta. E normal să voteze PSD”, a precizat Olguța Vasilescu.

„Vreau să rămân în continuare primar al Craiovei”

Olguța Vasilescu a răspuns și la întrbarea dacă bva fi propunerea PSD pentru postul de premier: „Nu o să fiu cu siguranță premierul României.(…) Nu mă calific pentru această funcție, am dosar penal. Am zugrăvit niște blocuri și m-am ales cu un dosar penal”, a spsu Olguța Vasilescu. Întrebată dacă vizează un post de ministru în cazul în care PSD va câștiga alegerile, Lia Olguța Vasilescu a spus : „Nu vreau să mă gândesc la acest lucru. Vreau să văd care este votul populației. Nu am avut nicio discuție la partid despre cine va fi premierul sau cine vor fi miniștrii. Așa este bine să rămână. Nu avansez absolut nimic. În proporție de 90%, vreau să rămân în continuare primar al Craiovei. (…) Am reușit să obținem un contract de 123 milioane de euro, cel mai mare din Europa de Est, practic toată Craiova va fi alimentată cu apă de izvor. Ar trebui să fie gata în 2018, dar nici până la această oră nu avem semnat contractul de finanțare pentru că totul pe fonduri europene este blocat. Și atunci eu, care am promis cetățenilor Craiovei, în mandatul trecut, că fac stadion, spital, reabilitez școli, iar acum… Nu mai pot sta dacă așa se pune problema”

Ce s-a întâmplat în ultimul an a fost o frână în dezvoltarea tuturor localităților din România. Nu avem ghiduri pentru a începe absorbția de fonduri europene în condițiile în care Ungaria este deja la 70% absorbție. De asemenea, nu s-au mai băgat deloc bani în dezvoltare. (…) Dacă această sursă de finanțare este blocată, atunci automat toată administrația locală din România nu mai are de unde să se finanțeze și trăim din bugele pe care le avem, bugete foarte mici”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares