0 0
Read Time:1 Minute, 41 Second

𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐂𝐫𝐚𝐢𝐨𝐯𝐚 𝐚 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐒𝐂 𝐒𝐚𝐥𝐮𝐛𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐒𝐑𝐋 𝐂𝐫𝐚𝐢𝐨𝐯𝐚, 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐭𝐢𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐮𝐛𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐋𝐨𝐜𝐚𝐥, 𝐬𝐚 𝐝𝐞𝐦𝐚𝐫𝐞𝐳𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢, 𝟑𝟏 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟎, 𝐨𝐩𝐞𝐫𝐚𝐭𝐢𝐮𝐧𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐢𝐧𝐟𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐩𝐞 𝐬𝐜𝐚𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐛𝐥𝐨𝐜, așa cum prevede Ordonanța Militară nr. 4/29.03.2020.

„În calitate de operator autorizat de dezinfecție, SC Salubritate SRL va face zilnic dezinfecția lifturilor și a tuturor spațiilor comune din toate scările de bloc de pe raza municipiului Craiova. Asociațiile de proprietari programate vor fi contactate de către lucrătorii SC Salubritate Craiova, iar operațiunea în sine se va efectua pe fiecare scară de bloc în prezența unui reprezentant al asociației respective, urmând ca acesta, la final, să primească un document care să ateste serviciile realizate, dar și măsurile pe care va trebui să le respecte locatarii după dezinfecția scării de bloc.
𝐀𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐢𝐧𝐟𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐬𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐞𝐭𝐚𝐩𝐢𝐳𝐚𝐭, 𝐩𝐚𝐧𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫 𝐬𝐜𝐚𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢, 𝐮𝐥𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐫, 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐞𝐧𝐭, 𝐩𝐞 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐮𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭𝐚. Orașul este sectorizat în 10 zone, pe cartiere, similar operațiunilor de deszăpezire. Astfel, marți, 31 martie, sunt programate, deja, pentru dezinfecție, primele 240 de scări de bloc din zona centrală, urmând să fie acoperite ulterior toate scările de bloc din următoarele zone: Craiovița Nouă, George Enescu, Brazda lui Novac și Bariera Vâlcii, Rovine, Lăpuș, Sărari, Valea Roșie, 1 Mai, Brestei.


În paralel, autoritatea publică locală a demarat deja procedurile de achiziție pentru acoperirea necesarului de dispozitive cu soluții dezinfectante, ce vor fi instalate, în zilele imediat următoare, la toate intrările din scările de bloc de pe raza municipiului Craiova. Toate fondurile necesare efectuării, de către SC Salubritate SRL, a operațiunilor de dezinfectare de pe scările de bloc cât și cele necesare achiziției de dispensere cu substanțe dezinfectante sunt asigurate din bugetul local al Municipiului Craiova.

Produsul utilizat pentru dezinfecția spațiilor comune de pe scările de bloc este un biocid care are efect bactericid, fungicid, virucid și este un produs avizat de Comisia Națională pentru Produse Biocide”, informează primarul Mihail Genoiu.

https://www.facebook.com/GenoiuMihail/photos/pcb.1096132707418321/1096132207418371/?type=3&theater
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares