0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Ion Prioteasa, candidat pe lista Organizației Județene Dolj a PSD pentru Senatul României, a precizat că la scrutinul de duminică a votat pentru o Românie a dezvoltării și pentru ca proiectele investiționale de importanță majoră pentru Oltenia, inițiate de Partidul Social Democrat, precum drumul expres Craiova – Pitești, să fie duse la bun sfârșit.

„Am votat pentru binele României și, implicit, pentru binele județului Dolj. Am votat pentru o Românie sănătoasă și educată. Am votat pentru o Românie dezvoltată și pentru realizarea proiectelor pe care le-am început noi, precum drumul expres Craiova – Pitești sau continuarea dezvoltării, cu fonduri europene, a Aeroportului Internațional Craiova. Am votat cu speranța că vocea cetățeanului din Dolj va fi mai bine auzită în Parlament și, în ceea ce mă privește, în camera superioară, în Senatul României. Am votat cu gândul că zona din care provenim va fi mai bine privită de Guvernul de la București și, de ce nu, începând de mâine, de un guvern al nostru, un guvern al social-democrației“, a declarat Ion Prioteasa.

Ion Prioteasa, candidat din partea PSD Dolj pentru un mandat de senator, și-a exercitat dreptul de vot la alegerile pentru Parlamentul României în cadrul secției de votare nr. 4, amenajată în incinta Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares