25 septembrie 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 48 Second

Este festival pe pagina deputatului după ce acesta a ieșit cu o nouă propunere pentru funcția de viceprimar al Craiovei. Colegii deputatului îi cer să-și dea demsiia din fruntea USR Dolj ca urmare a rezultatelor slabe obținute la locale

¨Pentru că au existat comunicări diferite din partea USR și PLUS pe subiectul propunerii USR Dolj pentru funcția de viceprimar al municipiului Craiova și pentru că acest lucru a generat în mod natural confuzie atât în rândul celor care ne-au acordat încredere dar și în rândurile celor de la PNL cu care vom colabora sper eu onest și constructiv în consiliul local Craiova, țin să fac următoarele precizări: Eduard Alexandru Cîrceag este singurul membru USR care a primit sprijinul politic al partidului pentru a ocupa funcția de viceprimar al Municipiului Craiova. Atât biroul local USR Craiova cât și biroul județean USR Dolj s-au exprimat fără dubiu și i-au acordat sprijin politic în virtutea art. 24 din statutul USR. Înțeleg că domnul Cezar Drăgoescu contestă aceste decizii la Biroul Național – este dreptul său statutar să o facă însă mie mi se pare inoportun având în vedere cum au căzut zarurile. (…) Și realpolitik are limite. Biroul Județean USR Dolj i-a solicitat domnului Cezar Drăgoescu, până astăzi la ora 20:00 când este convocat la ședința Biroului Județean, să se retragă de bună voie din funcțiile obținute cu susținerea politica a USR și din calitatea de membru al Biroului Local Craiova, pentru ca problemele de imagine și de comportament ale dânsului să nu afecteze negativ echipa, imaginea și rezultatele electorale ale USR la viitoarele alegeri parlamentare din decembrie. Filiala noastră are șansa să șteargă din greșelile și rușinea ultimelor luni propunând într-o poziție importantă un om cu adevărat nou, inteligent și capabil. Dacă o ratăm ne așteaptă o lungă perioadă de liniște și binemeritată irelevanță¨, a scris deputatul pe facebook.

Reacțiile au venit imediat:

Manuel Bortoi Asteptam demisia coordonatorului campaniei electorale pentru alegerile locale , pentru scorul dezastruos obtinut.Demisia Adrian Prisnel, demisia.Ai facut campanie doar in rural tu si oamenii tai, nu ati fost in stare sa puneti oameni de incredere in sectiile din rural si am fost furati.Din cauza asta nu avem nici un consilier judetean.Nu ati venit o zi in campania din Craiova tu si omul tau Circeag, dar acum vreti post de viceprimar.Sa va fie rusine.Demisia!

Bogdan PascuCu aceasta ocazie ii cer public domnului Adrian Prisnel demisia din functia de presedinte al Biroului Judetean Dolj USR. Scorul de 6,7% in judetul Dolj fiind mai mult decat rusinos si neasumat de domnia sa.

Iulian DraghiciCat ati avut la locale? 6%? In loc sa iti asumi rezultatul si sa iti dai demisia tu arati cu degetul catre altii si propui oameni pentru viceprimar? Ma faci sa rad

Cosmin StaicutDl deputat incepe sa semene din ce in ce mai mult cu o teorie a conspiratiei. Adica multi zic ca el exista, insa daca te uiti pe activitatea sa din ultimii 4 ani constati ca nu a „existat” niciodata.

Ion BeluAsist cu deznădejde la aceste derapaje publice pe care le aveți, cum comunicați in numele tuturor și faceți totul cum doriți dar rezultatele dumneavoastră in Dolj sunt sub pragul electoral de 7%.Pana si la PNL au demisionat Președinții din județele cu rezultate slabe dar la USR Dolj nu se poate.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares