PSD, 48 de viceprimari după constituirea a 59 de consilii locale. MANDA: E o zestre bună

Noile consilii locale se află în plin proces de constituire. Potrivit PSD Dolj, au fost constituite 24 de consilii locale, inclusiv Consiliul Local al Municipiul Craiova.

manda

Au fost aleși 25 de viceprimari, din care 20 de viceprimari PSD, 2 PNL, 2 UNPR, si unu ALDE.  Din cauza anumitor chestiuni tehnice, au fost amânate 8 ședințe de constituire în localitățile: Dioşti, Coțofenii din Dos, Ghindeni, Scaești, Teasc, Negoi, Rast și Mischii. ”A fost prima zi de constituri și considerăm că bilanțul este unul foarte bun. Felicitări doamnei primar Lia Olguța Vasilescu și consilierilor municipali, felicitări domnului Ion Prioteasa și consilierilor județeni! Îi felicit pe toți colegii primari și consilieri locali care azi au depus jurământul. Sunt convins că își vor face datoria față de oamenii care le-au acordat votul de încredere”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda

UPDATE:

Bilanţ după constituirea a 34 consilii locale:

  • 34 viceprimari aleși din care: 28 PSD, 3 PNL, 1 UNPR, 1 PER, 1 PMP
  • 4 localități în care constituirea consiliilor locale a fost amânată

”Considerăm că zestrea de viceprimari PSD Dolj, după cele două zile de constituire a consiliilor locale în județul nostru este una foarte bună. Ieri au fost aleși 20 de viceprimari PSD și astăzi 28. Îi felicit pe colegii noștri primari, viceprimari și consilieri locali care au depus jurământul azi, le doresc succes în activitate și proiecte multe pentru comunitățile pe care le vor conduce”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Procesul de constituire a consiliilor locale va continua luni, marți și miercuri (27, 28, 29 – iunie 2016).

0 Shares