POLITICA

PSD Dolj: Liviu Dragnea trebuie sa ramana in continuare in echipa presedintelui Victor Ponta

PSD Dolj a remis presei un comunicat prin care îşi declară susţinerea totală pentru preşedintele executiv Liviu Dragnea, condamnat în primă instanţă la un an  de închisoare cu suspendare:”PSD Dolj își manifestă susținerea față de președintele  executiv Liviu Dragnea și consideră că sentința Înaltei Curți de Casație  și Justiție creează un precedent periculos pentru democrație, aducând atingere unei drept fundamental constitutional, acela de a vota.

Singura vina a lui Liviu Dragnea este aceea ca a condus campania electorala si a îndemnat lumea să iasă la vot la referendum. Daca cel care si-a facut datoria a fost pedepsit, ce ar trebui sa i se intample celui care a îndemnat public oamenii să nu-și exercite dreptul democratic?

Consideram ca Liviu Dragnea trebuie sa ramana in continuare in echipa presedintelui pana la alegerile din 2016, motiv pentru care solicitam domnului Victor Ponta si Biroului Permanent National sa nu accepte depunerea de mandat a celui care este numarul doi in PSD. PSD Dolj este alaturi de Liviu Dragnea si speram ca se va razgandi cu privire la demisia din functia de presedinte executiv al PSD”.

0 Shares