17 aprilie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Comitetul Executiv  al PSD Dolj a adoptat o rezoluție cu privire la susținerea AUTOSTRĂZII CRAIOVA-PITEȘTI ȘI A SPITALULUI REGIONAL LA CRAIOVA

„Organizația Județeană Dolj a Partidului Social Democrat a susținut permanent construirea autostrăzii Craiova-Pitești, un factor important în dezvoltare economică a zonei Oltenia prin atragerea de investitori, precum și construirea unui Spital Regional la Craiova.    Județul Dolj, cu administrație PSD, s-a dezvoltat în ultimii ani, inclusiv în ceea ce privește infrastructura de transporturi, Aeroportul Internațional Craiova acoperind în prezent nevoile de transport aerian pentru întreaga regiune. Vom continua și în ceea ce privește infrastructura rutieră, constienți că autostrada Craiova-Pitești este o necesitate atât pentru companiile care își desfășoară activitatea în Oltenia dar și pentru atragerea de noi investitori în regiune.

Un obiectiv la fel de important pentru PSD Dolj îl constituie și realizarea Spitalului Regional la Craiova cu finanțare europeană.   Am reușit, alături de Iași și Cluj, să obținem construirea unui spital Regional la Craiova. Toți românii, dar mai ales oltenii apreciază acest obiectiv prioritar pentru sănătatea lor. Prin parlamentarii noștri și reprezentanții în Executiv vom întreprinde toate demersurile legale pentru construirea acestui spital.

Noi cei de la PSD am demonstrat că susținem sistemul sanitar. Numai în Craiova s-au modernizat cele 4 spitale, și în scurt timp va fi dat în folosință un nou Spital Municipal construit cu fonduri proprii. În Craiova, Consiliul Județean Dolj a construit Clinica de Cardiologie și a început modernizarea Spitalului Clinic Județean de Urgență. Am susținut de asemenea creșterea salariului personalului din sănătate”, se precizează în rezoluția PSD Dolj.

 Susținem cu toată forța Construirea autostrăzii Craiova-Pitești, precum și a Spitalului Regional la Craiova,  obiective prioritare pentru PSD Dolj.  

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares