PUNCT OCHIT
PUNCT OCHIT
PSD DOLJ, tripletă pentru Congres: Olguța, Zgonea, Fifor

Comitetul Executiv al PSD Dolj a decis să-i susțină pentru o funcție la nivel central pe Valeriu Zgonea, Lia Olguța Vasilescu și Mihai Fifor. Valeriu Zgonea va candida pentru funcția de președinte executiv,  Olguța Vasilescu și Mihai Fifor la vicepreședinți.…

Comitetul Executiv al PSD Dolj a decis să-i susțină pentru o funcție la nivel central pe Valeriu Zgonea, Lia Olguța Vasilescu și Mihai Fifor. Valeriu Zgonea va candida pentru funcția de președinte executiv,  Olguța Vasilescu și Mihai Fifor la vicepreședinți.

”Ne-am întâlnit în Comitetul Executiv pentru a discuta ultimele detalii legate de alegerile care vor avea loc duminică, 11 octombrie 2015, dar și pentru a vota hotărâri și recomandări pentru colegii noștri din Organizației care doresc să își depună candidatura pentru o funcție în BPN, la Congres. Dacă președintele va fi ales de către toți membrii, președintele executiv și vicepreședinții vor fi aleși în Congres. Pentru a depune dosarul de candidatură au nevoie de votul organizației din care fac parte și de susținerea încă unei organizații județene. PSD Dolj îi susține pe: Valeriu Zgonea, Lia Olguța Vasilescu și Mihai Fifor. Am dat hotărâri și recomandări și pentru președintele PSD Olt, Paul Stănescu, președintele Maramureș, Gabriel Zetea, și președintele PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

0 Shares

About the author

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii