0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

CONSULTĂRI LA COTROCENI

PSD vrea o nouă rundă de negocieri, PNL merge în continuare pe ideea alegerilor anticipate.

consultari psd

Liviu Dragnea: Un guvern de tehnocraţi, alegeri anticipate – toate aceste obiective cred că ar trebui strânse la un loc. I-am propus ca după aceste runde de consultări să avem altă rundă de consultări, iar după asta să dicutăm care poate fi mini-programul de guvernare care să participe toate partidele, care poate fi profilul de premier, de miniştri. Preşedintele nu respinge această propunere. (..) Nu este suficient sa discutam despre o persoana sau alta, noi am propus o alta abordare a modului in care se desfasoara aceste consultari, sa stabilim de comun acord partidele care vin la aceste discutii, tinand cont de cerintele romanilor care ies in strada si, plecand de la aceste lucruri, care ar fi obiectivele economice, sociale si politice care trebuie atinse in perioada urmatoare”

IOHANNIS: „Dupa parerea mea este mult mai mult decat o schimbare de guvern, este o schimbare de paradigma politica, sa incercam sa gasim cele mai bune solutii”.

consultari pnl

„Nu putem sa optam decat pentru ideea de dizolvare a Parlamentului si organizarea de alegeri anticipate”, a spus Gorghiu, intr-o conferinta alaturi de Vasile Blaga si Mircea Ionescu Quintus. Vasile Blaga a respins ideea ca, daca s-ar face alegeri acum, viitorul Parlament ar avea tot aproape 600 de membri, precizand ca este vorba despre o intoxicare. Mircea Ionescu Quintus, intrebat daca presedintele Iohannis a fost de acord cu propunerea de anticipate, a raspuns: „Sigur ca da, a spus ca e solutia cea mai rezonabila in momentul de fata. Cat de greu e de realizat, se va vedea”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares