25 septembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Ca să ne uităm la vârf, trebuie să scoatem capul, dar noi nu-l scoatem, suntem cu capul sub pământ. Au fost șapte meciuri cu rezultate nefavorabile. Poți să spui că a fost ghinion, dar sunt șapte meciuri legate fără victorie. Trebuie să tragem linie și să o luăm de la capăt. Săptămâna viitoare se pleacă în cantonament și sperăm să fie altfel din perspectiva rezultatelor”, a spus Mihai Rotaru, la Fotbal Club, de la Digi Sport. ”Noi ne batem la podiumul campionatului, la locul trei, și la Cupa României, acestea sunt obiectivele Universității Craiova. Locul trei, câștigarea Cupei României și calificarea într-o cupă europeană, Conference League, că nu putem spera la Champions League dacă terminăm pe locul trei”, a precizat Mihai Rotaru.

Nu luăm în calcul schimbarea antrenorului. Avem încredere că totul se poate rezolva, pentru că echipa, în afara meciului cu UTA, și-a dominat adversarii. Am dominat-o pe FCSB, care a câștigat în minutul 93 după ce noi am avut ocazii mari în repriza a doua

„Nu vrem să aducem jucători în funcție de momentul în care ne aflăm. Noi aducem pentru a întări echipa. Ne uitam după jucători și dacă eram pe primul loc. Vrem să acoperim două-trei posturi. Vrem să progresăm, să fim mai buni, strategia noastră nu s-a schimbat pentru că suntem pe locul cinci. Căutăm un fundaș central, un jucător care să acopere linia din față, în special benzile, și, eventual, un mijlocaș defensiv. Dar important este un fundaș central, pentru că Găman este accidentat. Îl apreciem pe Celea (n.r. – Daniel Celea, fundașul central al Chindiei Târgoviște), dar nu facem transferuri prin presă. Nu discutăm despre jucători aflați sub contract, nu vom discuta niciodată aspectele astea”, a spus Mihai Rotaru, în cadrul aceleiași emisiuni.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares