23 iulie 2024
0 0
Read Time:55 Second

Ministerul Sănătății a preferat o schimbare de catifea la vârful DSP Dolj. Fosta directoare a trecut pe postul de adjunct iar inspectorul sef a fost propulsat director executiv.

Stirea Inițială

Confruntată cu mari probleme la nivelul instituției, Ludmila Prunariu a renunțat după discuții repetate cu factorii de decizie la funcția de director executiv DSP Dolj. Faptul că fosta directoare rămâne în cadrul instituției pe funcția de adjunct demonsteaza că între beligeranți a avut loc o negociere și că adevărul despre scandalurie de la nivelul instituției nu au putut fi puse în spatele Ludmilei Prunariu. Pe surse se vehiculează deja că Denisa Roșu, medic primar igienă în cadrul instituției, va fi noul director interimar DSP Dolj.

Stirea Inițială

Directoarea DSP Dolj, Ludmila Prunariu, ar fi făcut un pas în spate după nenumăratele scandaluri în care au fost implicați inspectorii instituției. Surse bine informate au declarat pentru PUNCT OCHIT că Ludmila Prunariu și-ar fi dat demisia din funcția de director executiv al DSP Dolj urmând a activa ca adjunct. Aceleași surse ne-au decalarat că la cârma instituției urmează să fie instalată o fostă directoare.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares