30 mai 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 24 Second

gol

Craiova a obţinut o victorie importantă la Cluj, cele trei puncte fiind vitale în lupta pentru un loc de play-off.

„A fost un joc spectaculos între două dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Fără a fi subiectiv, consider că am controlat prima parte a meciului, ne-am creat oportunități mai clare. Accidentarea lui Acka ne-a obligat iar să improvizăm și a trebuit să-l mutăm pe Kay pe linia de fund și să jucăm cu Dumitraș în premieră la închidere. Astfel, repriza a doua a fost mai echilibrată. Iar momentul cheie al jocului a fost când Beleck a scăpat singur cu Bălgrădean și portarul nostru a apărat. Dacă se făcea 2-0 ne era mai greu să revenim în joc, dar nu imposibil. În ceea ce ne privește, pe finalul jocului am fost mai pragmatici și am înscris din șansele pe care le-am avut. De data asta și norocul s-a întors de partea noastră. Mă bucur pentru Nuno Rocha, pentru Dumitraș că au marcat și felicit toți băieții pentru rezultatele obținute în ultima perioadă. Am urcat pe 6, la egalitate de puncte cu ASA Târgu Mureș, diferența fiind doar la golaveraj. În meciurile care urmează vom forța prezența în play-off“, a declarat Emil Săndoi.

Bogdan Vătăjelu: „Au fost două reprize total diferite. În prima, CFR și-a creat ocazii mai mari. În a doua, deși nu am început bine și am primit gol, am dat dovadă de unitate. Nu am mai avut ce pierde, am crezut în șansa noastră și am obținut cele trei puncte, care erau foarte importante pentru noi. Am ajuns la cinci meciuri fără înfrângere. Vrem să nu pierdem niciun meci, să o ținem tot așa. Ar fi frumos să reușim o nouă serie fantastică, la fel ca în campionatul precedent“.

 Cristi Bălgrădean: „Am crezut în șansa noastră până la final. Am demonstrat că suntem un grup unit, care știe să se mobilizeze în momente grele. Am prins încredere în noi după ultimele rezultate și, după cum vedeți și dumneavoastră, victoriile aduc victorii. Vrem să menținem această linie și în următoarele etape pentru că avem un obiectiv de îndeplinit, accederea în play-off, care, în opinia mea, ne este la îndemână“.

 Casetă tehnică

CFR Cluj – Universitatea Craiova      1-2 (0-0)

A marcat: Beleck 47 / Nuno Rocha 78, Dumitraș 90+2

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu“, spectatori: 5.000

CFR Cluj: Marc – T. Lopes, Larie, Goian, Camora – Gomelt, Petrucci – Jakolis (81 Nuno Bruno), Cr. Lopez (82 Negruț), Nouvier (70 Păun) – Beleck. Rezerve: Mincă, Filipe, Tinc, Vereș, Negruț, Păun, Vitor Bruno. Antrenor: Matei Dan

Universitatea: Bălgrădean – Achim, Popov, Acka (20 Dumitraș), Vătăjelu – Băluță, Kay, Mateiu, Ivan (85 Curelea)– Bawab, Nuno Rocha. Rezerve: Straton, Dumitraș, Iliev, Bancu, Hergheligiu, Curelea, Măzărache. Antrenor: Emil Săndoi

Arbitri: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) – Avram Valentin (Bucureşti), Constantinescu Andrei (Bucureşti). Rezervă: Barbu Marian (Făgăraş)

Observatori: Valer Șulea (Brașov), Ioan Onicaș (Zalău)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares