17 aprilie 2024
0 0
Read Time:59 Second

IMAG1547[1]

Mulţi dintre simpatizanţii PSD se declară nemulţumiţi de faptul că PSD va vota guvernul Cioloş. Aceştia cer explicaţii de la liderii partidului.

„Doamna Lia Olguta Vasilescu, v-am urmarit aseara la Antena 3 si tot ce va pot spune e ca m-ati dezamagit profund! Eu am votat Victor Ponta si, in general, sunt votant PSD. Dumneavoastra faceati parte dintre acei politicieni valorosi din partid,pe care eu ii admiram. Cum sa fiti de acord si sa votati acest guvern Ciolos? Dumneavoastra,cei din PSD ne reprezentati pe noi cei 5,3 milioane care am votat Victor Ponta si nu pei cei maximum 75.000 care au protestat in strada zilele trecute. Nu e corect sa faceti asa ceva!”, i s-a adresat o simpatizantă vicepreşedintelui PSD, Lia Olguţa Vasilescu. 

Răspunsul primăriţei: Nu v-am vazut in strada aparand guvernul Ponta. Cel mai bun in 25 de ani. In schimb, am vazut cateva zeci de mii care cereau guvernul lui Johannis, de tehnocrati si o majoritate care l-a facut presedinte. Daca v-am dezamagit, stiti ce aveti de facut. Parerea mea este ca trebuie sa dam majoritatii ce vrea. Poate asa se trezeste si face diferenta.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares