30 mai 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 24 Second

Contul de facebook oficial al clubului a fost luat cu asalt de suporteri. Suporterii și-au vărsat năduful, peste 800 de comentarii postate de fani. Suporterii suint de părere că Reghe a greșit sisitemul în prima repriză printre vinovați fiind identificați și Pigliacelli dar și Screciu.

George Alexandru: Un joc fara niciun orizont. Totul este intamplare, atat in atac dar si in aparare. De data asta, cred ca Reghe a gresit sistemul. Ca si in partidele cu Farul sau Arges, Craiova dovedeste ca nu stie sa se apere.

Andrei Cristian Voiculescu: Eu cred că e vândut meciul.. Să începi cu 4 atacanți in fața FCSB-ului e nebunie curată, se vede clar că nu facem legătura dintre fundași și atacanți, cu alte cuvinte nu are cine să creeze faze de poartă!

Florin Cif Toată linia de fund plus mijlocul trebuie schimbat la iarna. Sunt greoi și fără orizont. Bairam trebuie sa se ducă la echipa a doua.

Camisake Stroe L-am aparat dar amu’ nu mai e cazul, Mirko e petarda de 4-5 meciuri incoace, la centrari iese cand nu tb si nu iese cand tb, e timpul sa treaca pe banca. Screciu o gluma proasta ca fundas central, e bun cu Mioveni. Iar Reghe, de cand si-a tras analist video, e praf!

Leu AlbastruDacă te bate o echipa antrenata de Gigi Becali, eu zic ca e obligatoriu sa îți rupi carnetul de antrenor și sa te apuci de filmări pe la Antena Stars, gen ,,Reghe și despartirea,, sau Reghe și amanta,, poate chiar Reghe și împăcarea!

Daniel Ijac Sa nu mai vorbiți de câștigarea titlului. Sunteți sub Voluntari!!!

Paul Popescu Meciul dupa prima repriza este pierdut de Reghe: trei jaloane: MirKo, Marius Scrieciu plus Baiaram pe dreapta nu se vede deloc, el joaca bine pe stanga iar Ivanov invizibil. Poate este mai inspirat in mitanul ll.

Sorohan RobertA fost greșită echipa din prima repriza. Acolo s-a pierdut meciul. Lipsa lui Găman din apărare se vede…3 meciuri fără el 3 înfrângeri. Reghe trebuie sa își aducă și el unii jucători în iarna. În vara nu a făcut el transferuri și lucrează cu ce poate. Joc foarte bun în a2a repriza dar ghinion…FCSB și CFR 2 echipe care au foarte mult noroc chiar dacă nu joaca cine știe ce. Mai este foarte mult de jucat și se mai întâmplă minuni

Călin Iulian Gabriel Îi ,,multumim” lui Pigliacelli. Este meci pierdut de Reghe, nu de jucători. A început echipa cu patru jucători care erau rezerve :Bairam, Marcovici, Ivanov, Vătăjelu . Și Marius Constantin a fost rezervă mult timp. Jalnic. Marele scouter și cârcotaș Cârțu , nu te mai vrem . Reghe nu poate face minuni cu niște nimeni. Marele scouter Becali ia ce e mai bun din campionat.

Popa Liviu Cea mai mare gresala o are Reghe pentru ca insista sa joace cu Screciu, Capatana,Vana,Cretu, Colici, Ivanov??

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares