25 septembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 41 Second

Suporterii îi reproșează lui Piți desele schimbări în primul 11 și faptul că l-a îndepărtat de la echipa pe Pigliaceli și că i-a trecut pe bancă pe Martic și Mateiu. Nici transferurile lui Piți nu au fost pe placul suporterilor. O bilă albă pentru  fostul selecționer este că a insistat pentru schimbarea gazonului. 

  • ….are oamenii lui pe care îi forțează să joace aiurea gen Matel si Zakaric a îndepărtat 3 jucători extrem de apreciati in grup si anume Pigliaceli, Mateiu si Martic.De unde sa fie rezultate daca jucătorii nu se simt bine cu el? E cea mai bună alegere pentru echipa si e bine ca vine înainte de pregătire. O sa vedeti alta echipă cu oricine va veni antrenor.
  • Nu a declarat la inceput ca e multumit de lot si poate castiga titlul fara probleme , acum nu stie daca prinde play off-ul …nu ai venit cu nimic nou, din contra ai bulversat toata echipa in trei luni nu ai fixat un 11 ai jucat alba-neagra. Iti multumim ptr schimbarea terenului de joc si cam atat.
  • De cand a venit Piti a avut mana libera la transferuri si ce a adus?????? Matel, Cosici, Ivan ,Zacaric …a fost tot pe mana lui lasand la o parte ca Mirko Mateiu Roman Fortes si mai ales Barbut nu au fost pe placul lui…Fratilor nu poti sa spui ca nu ai fost sustinut de club àaaaaaa si MARTIC cel mai bun fundas dreapta din tara,  parerea mea

  • Pițurcă nu a arătat nimic la Craiova, să-l dai la o parte pe cel mai bun portar din România este un lucru foarte grav. Încă o dată ne-a arătat domnul Pițurcă,cine nu este pe placul lui out de la echipă.Pe Pițurcă nu îl vrea nimeni la ora actuală antrenor are metode învechite de antrenament,singurul meci care ne-a mulțumit a fost cel de la Severin cu Dinamo,dar cine este Dinamo la ora actuală un nimeni în fotbal,sunt foarte bătuți de soartă?
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares