Tăriceanu: Guvernul Cioloș e mai catastrofă decât guvernul Boc

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marți într-o conferință de presă la Craiova că politicienii au obligația să sprijine economia și industria românească pentru că în perioadă de criză capitalul străin fuge și „rămâneam tot noi să ducem greul”. 

tari

„Vizita la Fabrica de Avioane Craiova se înscrie în acest demers, Vreau să-i dau consistență în viitorul guvern să sprijinim înteprinderile românești, să le ajutăm să se dezvolte pentru că văd dezechilibru  care s-a creat prin privilegiile acordate firmelor străine și prin discriminarea care s-a abătut asupra firmelor românești. Anul acesta toata schema de ajutor de stat  a fost acordată în integralitate firmelor străine. Este inacceptabil asa ceva”, a spsu Tăriceanu.  „Asta tine si de incomptența acestui guvern Există o vorbă. Sa nu spuneti niciodată că mai rău nu se poate. Cineva spunea că guvernul Boc a fost o catastrofă. Nu se poate mai rău. Ei uite că se poate. Nu sunt împotriva capitalului străin dar vreau să ajutăm capitalul românesc să creeze locuri de muncă mai bine plătite. Altfel, rămânem o economie de lohn, firmle străine vin și folosesc mana de lucru ieftină si atunci multi români pleacă în strinătate să lucreze”, a adăugat fostul premier.

…….

Comunicat ALDE Dolj:Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, va fi marțila Craiova pentru a susține candidații Dolj la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Bun cunoscător al realităților din industria doljeană, Călin Popescu Tăriceanu va vizita Fabrica de Avioane Craiova și firma SOFTRONIC, cunoscutul producător de locomotive și trenuri electrice. Începand cu orele 16, 30 liderul ALDE, însoțit de candidații ALDE DOLJ, Ion Cupă-președintele organizației județene, Florea Voinea, Gheorghe Perișoreanu, Anișoara Stănculescu, Ionel Pană, Gabriel Zamfir va susține o conferință de presă la sediul județean al partidului din Craiova. În timpul guvernării sale Călin Popescu Tăriceanu a sprijinit industria doljeană, avand un rol determinant în investiția FORD de la Craiova care a creat multe locuri de muncă pentru doljeni. În aceeași guvernare, liderul de astăzi al ALDE a sprijinit direct autoritatile locale în vederea obținerii terenului care a permis construcția Aeroportului din Craiova.

0 Shares