TRICĂ și-a făcut praf jucătorii: „Până să plec eu, pleacă ei. Avioanele îi aşteaptă”

 TRICĂ și-a făcut praf jucătorii: „Până să plec eu, pleacă ei. Avioanele îi aşteaptă”

TRICĂ și-a criticat în termeni duri jucătorii după egalul cu Dinamo: Vreau jucători care se implică și joacă, e simplu

Un meci de luptă, în care au fost ocazii de ambele părți. Deci puteau să câștige și ei, și noi. Nu vreau să mă leg de acea fază, acel posibil penalty. Rămâne să văd și, dacă a fost penalty, să vedem cine răspunde. Cert este faptul că nu e fotbalul pe care mi-l doresc la Craiova. Unii jucători cred că, dacă au dat o pasă de gol sau un gol, sunt cei mai buni jucători din lume. Dacă nu-și revin și nu joacă fotbal, până să plec eu pleacă ei. Le transmit mesajul ăsta, o să plece, avioanele îi așteaptă. Ăsta nu este fotbalul pe care îl doresc suporterii Craiovei. Torje, la vârsta lui, joacă, merge cu mingea la picior 40 de metri, iar ai mei… Nu este posibil așa ceva! Sunt foarte dezamăgit, nu numai de străini, și de români.

Cei care nu dau 100% pentru această echipă… de mâine pleacă! Nu stăm la discuții! N-au respectat… Ondaan merge pe teren, Sidibe are impresia că e cel mai bun fotbalist dacă l-a lăudat Dan Petrescu. Se crede cel mai bun mijlocaș din țară, nu e așa! Trebuie să demonstreze. Cât sunt eu la Craiova, jucătorii trebuie să bage capul în contră… dacă nu, zboară! Vreau altceva, am alte așteptări… și nu numai eu! Suporterii Craiovei au fost mereu alături de noi.

Nu contează, opresc 14 jucători în lot și merg cu ei. Dar trebuie să dea 100%. Nu văd nicio reacție din partea lor. Nu să intrăm pe teren cu fițe, că suntem fotbaliști… nu suntem fotbaliști! Trebuie să demonstrezi pe teren! Unii n-au dat nici măcar 30%. Atunci du-te la tine în țară și joacă acolo. Păcălești lumea, pe mine ca antrenor, suporterii Craiovei, nu se joacă fotbalul așa. Eu n-am jucat așa, când intram pe teren dădeam 100%. Dacă bagă la cap, e bine, dacă nu, au plecat. La mine nu se bagă nimeni… ce girul patronului? Eu răspund de echipa asta! Dacă nu dai rezultate, pleci! Vreau jucători care se implică și joacă, e simplu. Luăm jucători din țară, care se implică. La Craiova se joacă fotbal și suporterii sunt învățați cu un joc frumos. Nu să vii la Dinamo și să te faci că joci fotbal. Chiar dacă au contract pe cinci ani de zile, pleacă în secunda doi, a spus Eugen Trică la DigiSport.

0 Shares