25 septembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Calafetenii se pregătesc de cea mai importantă sărbătoare a orașului. Primarul Lucian Ciobanu spune că Zilelele Municipiului Calafat, primele pe care le organizează în calitate de edil, vor fi pe placul calafetenilor.

Primăria și Consiliul Local Calafat vor deschide oficial festivitățile prilejuite de Zilele Municipiului Calafat, ediția a XXVI-a, joi 4 mai, ora 11. Autoritățile locale au pregătit un program divers, pentru toate vârstele, cu evenimente de la cele sportive la cele culturale, lansări de carte, expoziții de pictură și fotografie, concursuri pentru copii, simpozioane, campionat de fotbal, etc. Calafetenii dar și cetățenii din localitățile vecine vor avea ocazia ca patru seri la rând să se bucure de artiști celebri, consacrați, din România: ALINA EREMIA,  LIVIU TEODORESC, ROXANA NEMEȘ, SCREAM N SHAT – dans modern, SMILEY, SANDA ARGINT,  OVIDIU HOMORODEAN, IRINA RIMES, TARAFUL DE LA CLEJANI.

”Este prima ediție a Zilelor Municipiului Calafat pe care o organizez în calitate de primar și îmi doresc să iasă foarte bine. Avem foarte multe evenimente, diverse, și artiști consacrați care sunt sigur că vor fi pe placul calafetenilor. Vom avea oaspeți și din țara vecină, Bulgaria. Îi invit pe cetățenii municipiului Calafat să fie alături de noi la toate evenimentele dar și pe cei din localitățile vecine. Suntem gazde primitoare și prezența lor ne va face plăcere”, a declarat primarul municipiului Calafat, Lucian Ciobanu.

Zilelele Municipiului Calafat se vor închide cu un frumos foc de artificii în Centrul Civic.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares