19 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Ion Cupă, președinte ALDE Dolj:” Zeci de amendamente ale Opoziției la legile justiției au fost aprobate”

Comunicat ALDE: 

PNL și USR, incapabile să propună un Proiect Alternativ pentru România, încearcă să forțeze alegeri anticipate printr-o manipulare grosolană a opiniei publice. În stradă liderii PNL și USR politizează manifestările spunând că în Parlament PSD și ALDE le bagă pumnul în gură și blochează dezbaterea la legile justiției. În Parlament însă peste 50 de amendamente propuse de PNL și USR la Statutul Magistraților/de exemplu au fost aprobate. Ceea ce arată că majoritatea parlamentară a avut toată deschiderea față de propunerile Opoziției. Depunând aceste amendamente PNL și USR recunosc legitimitatea reformei legilor justiției, legitimitate pe care o neagă seara în stradă. Cerem PNL și USR să renunțe la cameleonism, la demagogie și la manipularea unor oameni, marea lor majoritate fiind de bună credință.

Facem un apel la cei care protestează în stradă să se informeze corect asupra a ceea ce se întâmplă cu adevărat în Parlament și asupra conținutului real al  modificărilor la legile justiției. Manipularea și dezinformarea  nu trebuie să ia locul dezbaterilor si discuțiilor în cadrul legislativului. Nu aceasta este esența unei democrații funcționale.

În ceea ce privește solicitarea liderilor PNL și USR de a fi organizate alegeri anticipate le spunem doar atât: AVEȚI GRIJĂ CE VĂ DORIȚI!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares