3 decembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Se apropie alegerile locale iar în principalele localități din județ deja partidele și-au anunțat  candidații la competiția electorală din luna iunie. Reapar în scenă foști primari care acum candidează din partea altor partide. 

CALAFAT. PSD a renunțat la primarul în funcție, Lucian Ciobanu și merge pe Mihai Cotea. La rândul său, Ciobanu a bătut palma cu ProRomânia. Liberalii merg tot cu Doru Mitulețu deși acesta a pierdut în urmă cu patru ani în fața lui Lucian Ciobanu.

FILIAȘI. Primarul în funcție, Costeluș Gheorghe Ilie(PSD), nu are probleme pentru un al doilea mandat. De la ProRomânia va candida fostul primar Nicolae Stancioi iar de la PNL, Daniel Pităroiu.

BĂILEȘTI. Costel Pistrițu(PNL) pleacă favorit și de data asta, de la PSD va candida Laurențiu Diaconescu. ProRomânia îl propune pe Cosmin Tuțu.

DĂBULENI. Actualul primar, Aurel Băjenaru nu va candida din partea PNL, partid cu care a câștigat în urmă cu patru ani. Este posibil ca acesta să candideze din partea PSD. Fostul primar Nicoale Drăgoi va candida din partea ProRomânia. PNL încă sondează în căutarea unui candidat.

SEGARCEA. PSD merge pe primarul în funcție, Nicu Tutunaru. ProRomânia îl propune pe Tavi Stanciu iar PNL pe Ștefan Nicolae.

BECHET. Adrian Glăvan, primarul PSD în funcție, pleacă cu prima șansă. Contracandidatul acestuia va fi fostul primar Gică Ionele din partea PNL. De la ProRomânia va candida Valentin Arambasa.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares