Alți trei candidați la Primăria Craiovei

 Alți trei candidați la Primăria Craiovei

Este vorba de Sorin Nica, de la PNR, Dumitru Călina de la PMP și Emil Iulian Mladin, independent. 

„Pentru prima dată în istorie, craiovenii au o alternativă reală pentru funcția de primar. Nu vor mai fi nevoiți să aleagă între două rele. De astă dată, pe 11 iunie, chiar au cu cine vota. Noua Românie propune craiovenilor un primar tânăr, serios, ambițios, familist convins, care pune suflet în ceea ce face. Sorin Preda Nica îi îndeamnă pe craioveni să îl susțină și să-i dea ocazia să arate cât de multe lucruri bune poate face pentru oraș”, spun cei de la PNR despre Sorin Nica.

„Consider Craiova ca pe o mare familie și candidez pentru prosperitatea ei, pentru îndreptarea unor lucruri care s-au făcut rău și pentru a face lucruri și mai bune de aici încolo”, a declarat Călina după depunerea candidaturii.

„Am depus 3.444 de semnături. Așteptările noastre sunt mari, pentru că în momentul de față partidele politice din Craiova au anumite probleme interne și cei pe care i-au aruncat în cursă suferă un pic de imagine, nu sunt la fel de cunoscuți cum erau ceilalți candidați și cred că avem o șansă și o jucăm până la capăt. În spatele meu sunt două partide politice — PNȚCD și Uniunea Populară Social Creștină (UPSC)”, a spus Mladin.

0 Shares