29 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

UPDATE. Referitor la situația angajatului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj confirmat pozitiv, fiind contact direct al polițistului diagnosticat cu noul coronavirus, vă aducem la cunoștință următoarele: Ca urmare a anchetei epidemiologice din cadrul DGASPC Dolj, s-a stabilit că din cele șapte persoane care lucrează în același birou cu persoana diagnosticată, trei au intrat în contact direct cu aceasta. Prin urmare, cei trei angajați au intrat în izolare la domiciliu, fiind monitorizați zilnic de medicii de familie. Totodată, conducerea DGASPC Dolj în colaborare cu reprezentanții DSP Dolj, au stabilit ca 323 persoane care sunt în izolare la locul de muncă, în centrele rezidențiale, să fie testate cu ajutorul medicilor din cadrul unității și care au fost instruiți în acest sens de specialiștii epidemiologi. De asemenea, în data de 9 mai, alte peste 300 de persoane din cadrul DGASPC Dolj, care urmează a intra în izolare la locul de muncă, vor fi testate pentru SARS-COV2.

Instituția Prefectului – Județul Dolj

Anchetă epidemiologică la DGASPC Dolj. S-a confirmat un caz

Anchetă în desfășurarea la Direcția pentru Protecția Copilului Dolj după ce un angajat a fost confirmat pozitiv. Președintele SNFL, Ringo Dămureanu, a făcut apel la angajații DGASPC Dolj să fie sinceri pentru acuratețea anchetei epidemiologice.

„În cel mai scurt timp posibil, va începe testarea epidemiologică a întregului personal din cadrul instituției. Facem apel la sinceritatea tuturor colegilor. Cei care ați avut contacte cu persoanele confirmate recunoașteți asta în formularul pe care îl veți completa. Pentru binele tuturor. Mai bine stăm acasă cu 75% din salariu decât să creăm un focar în instituție și să infectăm colegii și familiile acestora. Fiți responsabili. Dacă nu vreți să vi se întâmple același lucru din partea altora !!!”, a anunțat Ringo Dămureanu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares