16 aprilie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Pavel Badea, Bădiță cum îl alintau suporterii Craiovei, se dovedește a fi la fel de temperamental și în politică la fel cum a fost și pe terenul de fotbal. Orice întâlnire cu primarul Lia Olguța Vasilescu este pentru candidatul liberal un fel de meci cu Dinamo sau Steaua. Invariabil totul se termină cu un schimb dur de replici. Proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi a ședințelor de Consiliul Local nici nu mai au importanță.  Totul se reduce la meciul Pavel Badea-Olguța Vasilescu. Așa s-a întâmplat și la ședința de luni când primărița a a adus în fața consilierilor două cărucioare de supermarket pline cu dosare în care se găseau proiectele pentru reabilitarea școlilor. Asta după ce Pavel Badea o acuzase în diferite ocazii de neimplicare în renovarea unităților de învățământ din Craiova.

carucior

Cum a văzut cărucioarele în fața ochilor, Badea a luat foc: Cu aducerea acestui  maldăr de hârtii în fața noastră ați transformat această ședință de consiliu într-o campanie electorală. Vă rugăm să nu transformați totul într-un circ ieftin pentru că nu are rost. Ce ați făcut acum, arată că totul e premeditat, că este făcut cu scopul de a încerca să aduceți mărețe reușite. Sunteți o Elena Ceaușescu în miniatură, domnișoară! Doamnă!”.  

Probabil pentru această zicere Pavel Badea a primit aplauze la partid, Mișu Voicu fiind șef de galerie.

La începutul articolului vorbeam despre temperamentul lui Pavel Badea. Din cauza acestui temperament, Bădița nu a avut decât 9 selectii la echipa națională. Legenda spune că Badea a fost sărit din schemă la națională din cauza unui episod din primăvara anului 1990. Atunci, la un meci Craiova-Steaua, 2-0, Badea l-a accidentat grav pe Dan Petrescu, Bursucu ratând Campionatul Mondial din Italia. Petrescu nu l-a iertat niciodată pe Badea și a făcut tot posibilul ca acesta să aibă ușa închisă la națională.

  

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares