0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Ucigașul grec Konstantinos Passaris a fost transferat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Penitenciarul Craiova de la Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad. Pentru că se apropie de termenul la care Passaris va putea fi eliberat condiționat, regimul său de detenție a fost îmblânzit, după 23 de ani de temniță grea. Acesta a scăpat de maxima siguranță și va executa pedeapsa, în continuare, în regim închis, notează specialarad.ro

Konstantinos Passaris a trecut pe la mai multe închisori de maximă siguranță, între care Rahova, Gherla, Craiova și, ultima dată, Arad. Passaris a fost transferat de la Arad, din nou, la Penitenciarul Craiova. Responsabilii cu paza de la pENITENCIArul Craiova au luat măsuri speciale de securitate după aducerea grecului. Ca urmare, ori de câte ori va fi scos din celulă, acesta va fi supravegheat de la distanță, în mod obligatoriu, de trei polițiști de penitenciar, precizează aceeași sursă.

În noaptea de 24 spre 25 noiembrie 2001, grecul a ucis doi agenți de pază ai unei case de schimb valutar din Piața Romană. A fugit atunci cu aproximativ 575 milioane lei. După două zile, Kostas Passaris a fost prins într-o operațiune a Poliției Române. El a fost condamnat la închisoare pe viață.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares