30 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Consilierul local PNL, Dan Cherciu, este unul dintre cei mai acerbi critici ai administraţiei Lia Olguţa Vasilescu. Cel puţin pe facebook. Dar asta nu mai este o noutate demult.  Deseori consilierul local este întrebat pe aceeaşi reţea de socializare cine  va fi candidatul PNL la Primăria Craiova. De cele mai multe ori, consilierul evită să răspundă.

Aşa s-a întâmplat şi luni când după o postare a consilierului, a venit următoarea întrebare: „Voi, politicienii din opoziție, aveți de gând să propuneți la alegerile pentru primăria Craiova vreo persoană ok? Sau veți continua tot cu panaramele din categoria celor propuse până acum? Prin OK înțeleg următoarele: să nu fie analfabet, să nu aibă nici un fel de legătură cu mafia din Craiova sau Dolj, să nu aibă firme abonate la contractele cu statul, să nu fie actual acoperit sau fost turnător, să nu aibă nicio legătură cu regimul comunist. Aveți așa ceva în partid?”

A venit şi răspunsul consilierului: „Am încercat să evit răspunsul și m-ai prins Am făcut-o pt. că nu sunt în măsură să vorbesc în numele organizației municipale unde nu dețin nicio funcție și din al cărei birou mi-am dat demisia în urmă cu mulți ani, iar apoi nu am mai candidat în semn de protest față de alegerea în funcția de președinte a unui urmărit penal la acel moment, și de aceea vorbesc doar în nume propriu: dacă nu vom avea un candidat(ă) cinstit, corect și cu o carieră profesională dovedită în trecut de fapte, de care să nu ne fie rușine, voi alege și eu libertatea ta de a rămâne doar cetățean comentator”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares