Cine este denunţătorul care a sărit la primăriţă pentru că a refuzat să-i dea autorizaţie de construcţie

IMG_20160406_144650

Primarul Craiovei a dezvăluit, înainte de a intra în sediul Curţii de Apel Bucureşti, că unuia dintre denunţători i-a refuzat să-i dea autorizaţia de construcţie pentru un bloc de nouă etaje. Mai mult, primăriţa a precizat că a fost agresată de respectivul în momentul în care i-a comunicat că nu-l va lăsa să construiască. „Între patru blocuri de nouă etaje, venea să planteze încă un bloc de nouă etaje, la distanță de nici 20 de metri. Și am spus decât să îngrop de vii câteva sute de de familii, mai bine îmi tai o mână”, a relatat Olguţa Vasilescu.

IMG_20160406_144728

Denunţătorul de care vorbeşte Olguţa Vasilescu este omul de afaceri Leonard Răescu, cunoscut în Craiova ca Leo de la Bulevard (deţine restaurantul Bulevard de pe Unirii). Refuzul acordării  autorizaţiei de construcţie a fost picătura care a umplut paharul între Răescu şi primăriţă, omul de afaceri plângându-se unor apropiaţi că deşi a sprijinit-o în campania electorală pe Olguţa Vasilescu, aceasta „nu-l mai bagă în seamă”. În momentul în care primăriţa i-a spus acestuia că nu-i va da autorizaţia de construcţie omul de afaceri a ameninţat-o că o va denunţa la DNA. Lucrul care s-a întâmplat la sfîrşitul anului trecut. Mai mult, Leo Răescu s-a înscris în ALDE pentru a o contracara şi politic pe Lia Olguţa Vasilescu.

IMG_20160406_144822

Terenul pe care voia Leo Răescu să construiască un bloc de nouă etaje se află în spatele clubului MotorX de pe Calea Bucureşti. Terenul, puţin peste 700 de metri pătraţi, este înconjurat de blocuri de nouă respectiv patru etaje.

0 Shares