29 septembrie 2023
0 0
Read Time:3 Minute, 39 Second

Claudiu-Manda

Preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, este sigur de victoria social-democraţilor la alegerile locale din 5 iunie. Argumentele liderului PSD Dolj: avem cei mai buni candidaţi, suntem serioşi şi ne respectăm promisiunile făcute în campania electorală

 O campanie atipică având în vedere că de acum celebrele găleţi au fost scoase din arsenalul materialelor electorale. E greu să faci campanie doar cu pliante?

Claudiu Manda: Este o campanie diferită, însă nu avem niciun fel de problemă pentru că noi avem candidaţi care vin în faţa alegătorilor cu relizări palpabile.  Spre deosebire de alţii, noi avem ce să punem în pliante. În plus, avem o echipă foarte bună, cu oameni care ştiu ce au de făcut şi împreună cred eu că vom reuşi, aşa cum am mai spus de atâtea ori, să luăm cît mai mulţi primari la nivelul judeţului Dolj, să câştigăm alegerile pentru Consiliul Judeţean şi să ne impunem preşedintele şi cei doi vicepreşedinţi. Pot să vă spun că de când sunt eu sunt preşedinte există o singură echipă şi aceea este echipa PSD Dolj. Este nevoie să mergem toți într-o singură echipă, de jos până sus. Când am fost votat preşedinte am spus că singurele criterii de promovare la PSD Dolj vor fi pe bază de performanţe. Şi colegii mei au înţeles acest lucru. Mai mult decât atât, am avut ocazia să le demonstrez că aşa este.

De ce ar trebui să voteze doljenii candidaţii PSD Dolj?

Pentru că avem cei mai buni candidaţi. Nu sunt vorbe pentru că noi lucrăm cu fapte. Acolo unde un reprezentatnt al PSD s-a aflat în fruntea comunităţii  realizările sunt vizibile. Uitaţi-vă în patru ani cum a  schimbat faţa oraşului doamna Lia Olguţa Vasilescu.  Nu degeabă avem primari care conduc comune încă din anul 2000. Asta înseamnă că sunt oameni serioşi, că se procupă de binele comunităţii că au învăţat să acceseze fondurile europene pentru a dezvolta localităţile pe care le conduc. PSD este partidul care investește în viitor. Avem candidaţi tineri în localităţi importante ale judeţului. De aceea îi invit pe doljeni să voteze candidaţii PSD Dolj cu inima deschisă pentru că nu vor regreta. Ar mai fi un argument.

Vă rog!

Ne dorim să câștigăm aceste alegeri locale, pentru ca victoria să fie completată cu rezultatele din alegerile pentru Parlamentul României, din toamnă. Trebuie să venim cu un Guvern al nostru, pentru că am văzut cu toții de ce sunt în stare tehnocrații. Motoarele economiei trebuie repornite și sunt convins că aveți foarte multe argumente atunci când comparați PSD cu celelalte partide. Pe vremea Guvernului Ponta s-au deschis școli, s-au deschis spitale, s-au făcut investiții, s-au redus taxele, s-au redus impozitele, s-au mărit salariile și pensiile, în timp ce pe durata guvernului lor s-a făcut exact invers: au fost mărite taxele și impozitele, s-au închis spitale și școli, s-au redus salariile și au făcut împrumut la FMI, plătit de Ponta. PSD este cel mai puternic partid din România, şi asta pentru că românii au încredere în continuare în noi. Am demonstrat că suntem serioşi şi că ne respectăm promisiunile făcute în campania electorală

Care ar fi diferenţa dintre PSD şi celelalte partide

Fiind în campanie electorală, îi găsim aproape în fiecare localitate pe cei de la opoziție, care le spun oamenilor că va curge lapte și miere, că vor construi străzi, vor introduce apa și canalizarea peste tot, că vor mări pensii și salarii. Numai că alegătorii au posibilitatea să discearnă între cei care promit și cei care fac. Aproape în fiecare localitate vorbim de cel puțin un proiect de dezvoltare a infrastructurii, fie cu bani europeni, bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale, pe vremea Guvernului Ponta, sau cu sprijinul Consiliului Județean Dolj.

Un mesaj pentru alegători, membrii de partid şi simpatizanţii PSD

Alegătorilor PSD le spun să aibă în continuare încredere în noi, pentru că, aşa cum nu i-am dezamăgit până acum, nu o vom face nici de acum îniante. Ne vom respecta promisiunile făcute în campania electorală. Suntem o echipă puternică şi împreună putem să facem ceea ce ne-am propus. Eu am convingerea că, în următorii patru ani, cu primari PSD, cu echipe social-democrate la consiliul local și consiliul județean și, din toamnă, cu PSD la guvernare, putem să dezvoltăm acest judeţ astfel încât să dezlipim eticheta de judeţ sărac al României.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares