COVER

Claudiu Manda: PSD Dolj își propune să obțină la euroalegeri peste 130.000 voturi

PSD Dolj a depus 109.729 semnături de susținere a candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

„Am semnat astăzi(n.r.- joi) adresa către Partidul Social Democrat, prin care PSD Dolj depune 109.729 semnături de susținere a candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Organizația PSD Dolj este pregătită și își propune să obțină la aceste alegeri peste 130.000 voturi, cel mai ridicat procent și cel mai mare număr de voturi dintre toate organizațiile județene ale partidului. Vreau să le mulțumesc colegilor mei din PSD Dolj, care formează o echipă minunată. Sunt mândru să lucrez cu acești colegi, oameni tineri, oameni cu experiență, oameni plini de entuziasm și determinare! De asemenea, vreau să le urez succes tuturor colegilor din PSD care intenționeză să candideze la alegerile europarlamentare!”, a anunțat Claudiu Manda pe facebook.

Ce înseamnă 130.000 de voturi în procente?

Dacă aveam ca punct de plecare alegerile din 2014, la Dolj, prezența a fost de 37 la sută, adică aproximativ 213.000 de alegători din cei 578.000 înscriși în lista electorală rezultă că PSD își propune să obțină un scor cu cifra șase în față.

Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda va candida la alegerile europarlamentare, presa din Capitală susținând că senatorul doljena se va afla pe locul doi pe lista PSD.

0 Shares