0 0
Read Time:3 Minute, 55 Second

După trei mandate încheiate cu realizări importante, Viky Bonea candidează din partea PSD pentru continuarea proiectelor destinate dezvoltării comunei

Cu experiență în administrația locală, Viky Bonea a demonstrat calități deosebite în gestionarea banilor publici. Permanenta implicare a echipei administrației locale a atras și atrage, proiecte de investiții, menite să ridice standardele de viață în comună. Sub mandatul său, în cei 12 ani de când a câștigat încrederea locuitorilor, comuna a făcut paşi importanţi spre dezvoltare: drumuri asfaltate, apă la robinet, sistem de canalizare, unități de învățământ reabilitate. 

Pentru candidatul PSD Dolj, Viky Bonea, educația a reprezentat întotdeauna o prioritate. Își dorește ca toți copiii să aibă acces la un învățământ de calitate, să învețe în unități școlare dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente moderne. Tot pentru copii și tineri a implementat proiecte pentru amenajarea de locuri de joacă și terenuri de sport multifuncționale. Sportul este esențial pentru o viață sănătoasă.

Viky Bonea are planuri concrete pentru a continua dezvoltarea comunei. Vrea să asfalteze fiecare alee din localitate, își dorește ca fermierii din localitate să aibă condiții optime pentru a investi bani în agricultură, vrea să atragă investitori în zonă.

În competiția pentru funcția de primar al comunei Giurgița din județul Dolj, Bonea prezintă un plan concis orientat către dezvoltarea durabilă și îmbunătățirea vieții comunității. Propunerile sale mai includ proiecte ambițioase care se concentrează atât pe aspectele ecologice, investiții în surse de energie regenerabilă care protejează mediul, până la programe sociale menite să sprijine familiile și modernizarea infrastructurii de bază.

CE AM REALIZAT PENTRU GIURGIȚA

 • Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a Școlii Gimnaziale Giurgița. Valoarea totală proiect: 799.001,52 lei. Obiective: achiziție de bunuri, mobilier și materiale didactice; achiziție de bunuri-echipamente IT; achiziție bunuri, echipamente și aparatură sportivă.
 • Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde. Piste pentru biciclete în comuna Giurgița. Valoarea totală proiect: 1.464.503,25 lei. Obiective: creșterea siguranței traficului bicicliștilor și pietonilor în vecinătatea arterelor de circulație existente; realizarea unei rețele conexe și sigure a infrastructurii nemotorizate, care să asigure condiții de siguranță și accesibilitate deplasărilor nemotorizate-bicicliști; asigurarea legăturilor de acces pe care le vor deservi; asigurarea legăturilor cu celelalte moduri de transport prin realizarea de puncte intermodelate în nodurile majore (gară, autogară). Realizarea a 2,5 kilometri piste biciclete.
 • Achiziție autoutilitară pentru dotarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Giurgița. Valoarea totală proiect: 271.638,45 lei, valoare eligibilă proiect: 109.497,78 lei.
 • Modernizare drumuri de exploatație agricolă în comuna Giurgița – Finanțare obținută prin AFIR, valoarea totală proiect: 7.168.728,17 lei, valoare eligibilă proiect: 5.384.917, 81 lei. Rezultat: modernizarea a 4051 metri drumuri agricole.
 • Modernizare drumuri comunale – finanțare AFIR. Valoarea totală proiect: 5.543.409,89 lei, valoare eligibilă proiect: 4.629.794,32 lei. Rezultate: modernizarea a 7033 metri drumuri comunale.
 • Achiziția unui utilaj pentru Serviciul Local de Gospodărire comunală, Agricol și Resurse Umane în comuna Giurgița – finanțare obținută prin AFIR. Valoarea totală proiect: 395.027,35 lei, valoare eligibilă proiect: 321.743,02 lei.
 • Proiecte prin Programul Anghel Saligny:
 • Construire branșamente la rețeaua de canalizare în comuna Giurgița. Valoare: 5.244.755,79 lei, proiect aflat în faza de implementare.
 • Construirea de sisteme inteligente de distribuție gaze naturale în comunele Giurgița, Bârca și Goicea. Valoare 91.897.679,96 lei, proiect aflat în faza de evaluare.
 • PROGRAM AFIR: Modernizare drumuri exploatație agricolă în comună. Valoare: 7.168.728,17 lei, proiect aflat în faza de implementare.
 • PROGRAM AFIR-GAL VDS: Achiziție autoutilitară pentru dotarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei, valoare 270.101,76 lei, proiect în faza de evaluare;
 • COMPANIA NAȚIONALĂ DE INVESTIȚII: Sală de sport cu tribună, 180 de locuri, proiect aflat în faza de evaluare.
 • PROGRAM PNRR:
 • Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – piste pentru biciclete. Valoare: 1.464.503,25 lei, proiect în faza de implementare.
 • Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a Școlii Gimnaziale Giurgița. Valoare: 712.929,85 lei, proiect în faza de evaluare.

Viky Bonea, primarul comunei Giurgiţa: „Din prima zi în care am fost ales primar al comunei am gândit fiecare proiect pentru a veni în sprijinul oamenilor. Am crescut și trăit în Giurgița, știu cel mai bine doleanțele tuturor. Am știut că sunt multe de realizat, eram conștient că în fiecare domeniu trebuie investit, dar le-am luat pe rând, în funcție de priorități. Vreau să mulțumesc în mod special cetățenilor care mi-au fost și îmi sunt alături în continuare, sunt onorat să mă aflu în serviciul lor, și le pot garanta că voi face tot posibilul pentru ca dezvoltarea comunei noastre să fie resimțită de către toată lumea.“

Comandat de PSD Dolj, executat de SC SMARTEAM SRL, CUI mandatar financiar 21240002.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares