29 februarie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 58 Second

Craiova pierde SuperCupa, Mangia se declară mulțumit de jocul echipei dar trage un semnal de alarmă pentru conducere .

„Pentru mine, important e că echipa a jucat foarte bine în prima repriză și bine în a doua, așa și așa. E normal să nu putem juca două reprize la fel în acest moment. CFR a avut mai multe zile decât noi în cantonament, iar noi am avut câțiva jucători care nu s-au antrenat tot timpul, dar cred că am jucat bine, unii au ajuns acum 5 zile, dar eu sunt satisfăcut. Jucătorii au făcut ce au putut mai bine astăzi. E normal că ei au jucători pregătiți, iar noi avem jucători care mai trebuie să crească. Nu știu dacă vor mai veni jucători până la meciul cu Iași, știu că trebuie să mai luăm, dar vom lua cele mai bune decizii. Cred că am avut șanse bune de a marca, prin Mitriță sau Cicâldău. Nou veniții au jucat foarte bine. E normal că vrem să le dăm mereu satisfacție suporterilor noștri, îmi place să fie stadionul plin, dar a fost la fel și în campionat. Cred că, în acest moment, suporterii noștri trebuie să înțeleagă că avem nevoie de ei în acest moment. E foarte important pentru jucători. Nu avem toate posturile acoperite în acest moment”, a spus Devis Mangia la final, citat de DigiSport.

STIREA INTIALA

SUPERCUPA se joacă cu CASA închisă. Mangia: Am avut meciuri strânse cu ei. Avem o echipă bună, avem timp să ne mai şi întărim

SuperCupa dintre Craiova și Cluj deschide noul sezon fotbalistic 2018-2019. Craiovenii au luat cu asalt casele de bilete astfel că se anunță record de asistență la meciul de sâmbătă seară. Gazonul de pe „Ion Oblemenco” se prezintă în condiții extraordinare.

Devis Mangia spune despre Cluj  că este mai bună față de sezonul trecut.  „Va fi un meci foarte dificil, cu o echipă foarte bună, care posedă jucători puternici. Au un nou antrenor, să vedem dacă va schimba ceva în stilul lor de joc, fiindcă are idei importante, o altă filosofie faţă de Dan Petrescu. CFR nu doar că nu a slăbit faţă de anul trecut, ci a şi cumpărat alţi fotbalişti foarte buni. Anul trecut am câştigt doar o singură dată cu CFR, dar am avut meciuri foarte strânse” (…) „Avem o echipă bună, avem timp să ne mai şi întărim, perioada de mercato este lungă. Anul trecut aveam alte caracteristici, s-au schimbat, fiindcă ne-au plecat jucători. Nu cred că vor mai pleca alţii, doar vor veni. Avem nevoie de suporteri, trebuie să fie alături de noi, suntem bucuroşi că jucăm acasă, dar sunt convins că ar fi fost tot atâţia fani ai Craiovei şi la Bucureşti, au demonstrat asta la finala Cupei” . Craiova nu se va putea baza pe Martic, Rossi şi Bic, iar Kelic este incert.

Mitriță, noul căpităn

Alex Mitriţă, noul căpitan al Craiovei, spune că echipa este pregătită să câștige un nou trofeu : „Jucăm cu campioana, va fi un meci greu, dar ne-am pregătit bine în cantonamentul de vară şi sperăm să câştigăm Supercupa. Vrem să ne batem pentru acest trofeu. Nu este nicio răzbunare, fiindcă ei au luat titlul, noi am luat Cupa. Ne bucurăm că jucăm acasă, dacă erau 50.000 de locuri era plin stadionul, nici eu n-am putut să onorez toate solicitările. (…) Nu este o presiune în plus pentru mine că am rămas la echipă după ce au plecat Gustavo şi Băluţă. Sunt doar de un an la Craiova, nu mă gândesc să plec nici anul următor, mă simt bine acasă”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares