19 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 58 Second

Reghe, întrebat la conferință ce crede despre scenariul vehiculat de unii suporteri cum că jucătorii ar vrea să trântească meciul cu CFR ca să fie demis.

Craiova-CFR devine un meci capital pentru echipă dar și pentru antrenor. O înfrângere cu CFR ar complica lupta la play-off dar ar oferi argumente finanțatorului de schimbare a antrenorului. În acest context, pe un grup al fanilor –Universitatea Craiova care are nu mai putin de 20.000 de membri – a apărut următoarea postare:

Aviz titularilor Universității Craiova! NU #trântiți meciul cu CFR ca sa-l demiteti pe Reghe, fiindcă vă așteptăm la autocar ‼

La conferința de presă, corespondentul PRO TV si Sport.ro, Cristi Stăncescu, a citit postarea si l-a întrebat pe Reghe ce părere are. Ușor surprins, Reghe a întrebat: Cine să trântească? Jucătorii? Da, da, jucătorii, au răspuns ziariștii. După care Reghe a continuat: Jucătorii să trântească meciul cu CFR Cluj? Nu există așa ceva! Toți jucătorii își doresc să câștige fiecare partidă. Nu se pune problema de așa ceva la un club de nivelul nostru. Jucătorii sunt motivați să câștige meciul. Fanii trebuie să stea liniștiți. Ar fi un dezastru să nu avem în play-off, dar vă asigur că Universitatea Craiova va juca în play-off, indiferent de rezultatul de sâmbătă seară. Sunt multe discuții, le accept, puneți-le pe spatele meu. Lăsați-i pe jucători să formeze un grup

Întrebat dacă este deranjat de numele care sunt vehicualte pentru înlocuirea sa, Regehe a spus: Dacă aș fi un antrenor care nu a mai trecut prin așa ceva, probabil m-ar fi deranjat. Dar este Universitatea Craiova, o echipă mare, sunt mulți oameni care își pot da cu părerea. Suporterii își doresc întotdeauna rezultate. Avem un lot destul de bun, dar anumite posturi sunt greu de înlocuit. Important este să mergem în play-off. Ce se va întâmpla cu campionatul vom vedea. Eu am un obiectiv foarte clar, de a califica echipa în play-off și de a câștiga Cupa României. Mai sunt foarte multe meciuri și, cu siguranță, această echipă se va califica în play-off. În plus, vreau să creăm o echipă puternică, cu care la anul să ne putem bate pentru ce ne dorim.

https://www.facebook.com/UCVOficial/videos/300009648826055/
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares