21 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Craiova s-a calificat in semifinala Cupei României, după ce a învins pe Dinamo cu 1-0 prin golul înscris de Bancu, în minutul 56. Craiova a dominat prima repriză, după pauză meciul s-a echilibrat. Peluza a avut o coregrfie de excepție, 3D, pe o pânză alb-albastră au afișat o corabie, un trofeu al Cupei României și mesajul ”Toate pânzele sus”.

Echipa de start:

U Craiova (3-4-3):
Mitrovici – Popa, Kelici, Fereira – Martici , Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo, Băluță, Mitriță
Rezerve: Calancea, Briceag, Screciu, Bic, Burlacu, Dimitrov, Bărbuț
Antrenor: Devis Mangia

Stirea inițială

Craiova-Dinamo se joacă, marți, de la ora 17.00, în sfrturile Cupei României . Este primul meci între cele două formații pe noul stadion. Recordul de asitență s-a înregistrat la meciul cu CFR Cluj când în tribune au fost 26.900 de spectatori. Oficialii din Bănei spun că acest record va cădea în această seară. 

„Cu câteva ore rămase până la disputarea partidei, biletele sunt pe cale să se epuizeze, iar atmosfera din Craiova se încinge cu fiecare minut ce trece.  Amintirea unei seri fabuloase e proaspătă în memoria tuturor oltenilor: anul trecut, Știința a scos Dinamo tot din sferturile Cupei, doar că la Severin. Dacă atunci a fost fantastic, cu greu ne putem imagina la ce cote va fi atmosfera de astăzi, pe cel mai frumos și mai ales cel mai zgomotos stadion din țară. Tribunele sunt curate și gazonul la parametri optimi pentru o partidă de ținut minte, iar temperaturile se anunță pozitive pe toată durata partidei”, ne anunță site-ul oficial al clubului.

„Sper ca stadionul să fie plin, chiar avem nevoie de un stadion plin la un asemenea meci”,

a declarat Devis Mangia

”De acum înainte ne așteaptă numai finale. Obiectivul nostru, al jucătorilor, este cupa și campionatul.”, spune Zlatinski.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares