24 februarie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 23 Second

gol

Craiova a câștigat derbiul cu Iașiul și revine pe primul loc al play-outului. Craiova a intrat bine în meci și după câteva ocazii a reușit să deschidă scorul din penalty după ce Bancu fusese faultat în careu.  Oaspeții sunt periculoși la câteva lovituri libere, Popescu este de netrecut la execuțiile lui Cristea ori Țigănașu. Ripostăm prin Zlatinski, care caută vinclul dintr-o lovitură de la 30 de metri, reține Grahovac.

Șutul lui Bancu din marginea careului mare este boxat în față de portarul oaspeților. Măzărache, cu poarta goală în față, trece la o palmă de minge la șutul în diagonală a lui Bancu, iar tabela rămâne nemodificată. Viveiros, scăpat din marcaj în careul mic, are o ocazie la fel de mare, dar lovitura sa de cap trece peste.

Măzărache are din nou o șansă rarisimă, dar scăpat singur calcă pe minge, iar acțiunea este finalizată de Zlatinski cu un șut prins lejer de portar. La ultima fază a reprizei, oaspeții egalează prin Golubovici.

Cea mai importantă fază a meciului se petrece la începutul reprizei a doua. Acka se accidentează în momentul în care urmărea o minge, oaspetii continuă faza și Cristea marchează.

Mogoșanu reacționeză.  Îl bagă pe Iliev în locul lui Acka și pe Hergheligiu, în locul lui Măzărache. Craiovenii presează și egalarea vine după o fază de manual: corner Zlatinski, deviere cu călcâiul Iliev, iar Hergheligiu împinge mingea în ațe. Este 2-2. Continuăm atacurile, Rocha trece prin întreaga defensivă, dar șutul nu mai are forță. Băluță ia pe cont propriu o acțiune, pe banda dreaptă, pătrunde în careu, dar centrarea este respinsă în extremis de apărarea adversă. Zlatinski, din lovitură liberă, caută iarăși vinclu, Grahovac respinge în extremis în corner. Asaltăm la propriu careul advers, iar Rocha trece la câțiva centimetri de gol, după o centrare în forță a lui Vătăjelu. Torpila lui Madson, ușor deviată, trece razant cu transversala.

Golul vine în minutul 80, semnat de Iliev, care reia din mijlocul careului advers, imparabil. Nu facem pasul în spate, iar lovitura de cap a lui Băluță, din centrul careului, e deviată milimetric pe lângă poartă de un apărător moldovean. Hergheligiu și Băluță scapă pe contra-atac cu Mitic, dar pasa decisivă e prea puternică, Grahovac intuiește și intervine.

Craiova-Iași 3-2

A marcat: Vătăjelu 18 (pen), Hergheligiu 58, Iliev 80 / Grahovac 45+2, Cristea 48

Stadion: Extensiv, suporteri: 5.000

Universitatea: L. Popescu – Achim, Popov, Acka (50 Iliev), Vătăjelu – Zlatinski, Madson, Bancu – Băluță, Măzărache (50 Hergheligiu), Rocha. Rezerve: Straton, Manea, Hergheligiu, Petre, Mateiu, Iliev, Surugiu. Antrenori: Daniel Mogoșanu, Victor Naicu

CSMS Iași: Grahovac – Voicu, Frăsinescu, Mitic, Badic (32 Viveiros) – Lullaku (73 Boșoi), Crețu, Gheorghe, Țigănașu – Cristea (68 Piccioni), Golubovic. Rezerve: Caparco, Nuno Viveiros, Bosoi, Enescu, Piccioni, Saric, Goge.

Brigada de arbitri: O. Hațegan, O. Șovre, S. Gheorghe. Adiționali: G. Rădulescu, I. Călin. Rezervă: I. Bobe

Observatori: V. Ilinca, C. Nica

sursa: csuc.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares