22 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

USR și-a anunțat luni dimineața pe facebook candidatul la Primăria Craiovei. „În urma Adunării Generale a Filialei USR Craiova care a avut loc sâmbătă, 10 februarie, ne bucurăm să anunțăm că Emilia Neagu a fost aleasă drept candidat pentru funcția de Primar al Craiovei din partea USR. (…) Vom prezenta lista completă a consilierilor locali și programul politic local USR în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc în viitorul apropiat”, anunță USR Dolj.

De teamă să nu fie prinși pe picior greșit de devansarea localelor, useriștii s-au grăbit să-și anunțe candidatul la primăria Craiovei. Candidat care s-a înscris în partid și în competiția internă la sfârșitul lunii ianuarie: „Am decis să particip în procesul de selecție al USR Craiova pentru stabilirea candidatului care va fi viitorul primar al Craiovei”. În două săptămâni, USR Craiova s-a convins că Emilia Neagu e persoana potrivită pentru a candida din partea lor. Emilia Neagu se prezintă ca antreprenor și consultant în Real Estate.

Un alt motiv pentru care useriștii s-au grăbit să-și anunțe candidatul este legat și de alianța din care fac parte alături de PMP și Forța Dreptei. Useriștii încearcă să o impună pe Neagu candidat comun al alianței Drepta Unită. Rămâne de văzut dacă vor reuși.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns