29 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Ilie Pană, de la Laboratorul de Șosete, și Ciprian Ogarcă, de la PrazVegas, și-au încercat norocul la emisiunea Imperiul Leilor de la ProTv.

Ilie Pană a venit în fața Leilor plin de optimism însă a plecat aproape desculț de la ProTv, ca sa fac o metaforă la îndemână. Pană a venit cu o ofertă nerealistă, 10 la sută din afacere pentru un milion de euro. Cei cinci Lei s-au retras nu înainte de a-l ridiculiza pe tânărul Pană care a avut imprudența să le spună celor din studio că-și conduce afacerea de la distanță și că își plătește angajații cu salariul minim.

În schimb, Ciprina Ogarcă, simpaticul patron de la pizzeria PrazVegas, i-a încântat pe Lei cu felul său de a fi. Mai mult, Ogarcă l-a convins pe Mohammad Murad să investească într-un lanț de pizzerii marca PrazVegas: „Prezentarea lui Ciprian a fost foarte interesantă, pentru că ea nu respectă nicio regulă. Și orice persoană care nu respectă anumite reguli, care nu- afectează pe cei din față, înseamnă că este un artist”. Murad va investi 400.000 de euro în proiectul Prazvegas pentru 49 la sută din afacere.

Foto: impeeriulleilor.protv.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares