17 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Familia fostului fotbalist Ion Oblemenco spune că nu va pretinde  bani municipalității în cazul în care aceștia vor dori să păstreze numele stadionului.

„Văzând ultimele declarații apărute în spațial public referitoare la numele pe care urmează să-l poarte noua arena de fotbal din Craiova, trebuie să precizez, că ar fi o onoare și o bucurie imensă pentru noi, cei din familie, ca stadionul cel nou să poarte numele “Ion Oblemenco”.

E adevărat, am înregistrat noi, cei din familie, numele ” Ion Oblemenco” la OSIM pentru a-l proteja și a-l feri de eventuale și nedorite situații și contexte publice care să-i fi daunat imaginii și memoriei tatălui meu. Dar asta nu înseamnă sub nicio formă, că noi, cei din familie, am pretinde bani sau orice altă recompensă materială din partea Primăriei Municipiului Craiova, în cazul în care această instituție ar decide să păstreze numele “Ion Oblemenco”. Nu pretindem nimic în afară de respectul față de numele “ Ion Oblemenco”. Așa cum suntem siguri că îl vom avea și în cazul în care alta ar fi alegerea oficialităților orașului Craiova.

Iubirea față de o mare legendă nu are preț și noi știm asta, și o știu mai bine decât noi, suporterii Științei, cei care l-au iubit și pretuit pe “Tunarul” din Banie, indiferent dacă oamenii zilelor noastre nu au poate întotdeauna timp să-și aducă aminte de cei care au construit istoria, la fel de frumoasă ca noul stadion. Și poate chiar mai frumoasă”, spune Clara Pigulea.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares