28 februarie 2024
0 0
Read Time:59 Second

Angajata și-a făcut testul în urmă cu cinci zile la o clinică privată din Craiova

O angajată de la Uzina Ford a fost confirmată pozitiv COVID-19 după ce și-a făcut testul la începutul săptămânii. Femeia a primit rezultatul vineri fiind internată la Spitalul de Boli Infecțioase Craiova. Reprezentanții FORD susțin că femeia a fost ultima dată la serviciu în data de 22 mai, Nu se cunosc motivele pentru care angajata FORD a efectuat testul COVID-19.

„Am notificat imediat angajații care au fost în contact apropiat cu angajata noastră și le-am cerut acestora sa rămână în izolare la domiciliu pentru 14 zile. Sănătatea și siguranța angajaților este principala noastră prioritate.

Am urmat în totalitate protocoalele Ford aflate în vigoare la nivel global și lucrăm în strânsă legătură cu Direcția de Sănătate Publică Dolj (DSP), care va decide dacă este necesară o investigație epidemiologică pentru angajații care au lucrat cu și în apropierea persoanei infectate.

Vom monitoriza situația și ne vom conforma instrucțiunilor autorităților locale, în timp ce vom continua să punem în aplicare protocoalele de siguranță ale Ford, cu scopul de a preveni răspândirea COVID-19”, a declarat Ana Maria Timiş, reprezentant Ford .

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares