28 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 41 Second

Gasca Zurli: A fost o bucurie de nedescris să fim astăzi, într-o zi atât de specială pe scena din Craiova!! Mulțumim, Primaria Municipiului Craiova pentru invitație și vouă, tuturor părinților și copiilor prezenți. La mulți ani, România!

Într-un live pe facebook chiar în timpul concertului, Mirela Retregan a mărturisit că spectacolul de la Craiova a fost copleșitor fiind primul concert mare după multă vreme: Sunt recunoscătoare că suntem aici.

Facebook

Stirea Inițială/1 Decembrie cu Gașca Zurli în Centrul Vechi

Spectacol de excepție pentru copii, la Craiova, de Ziua Națională a României.  Miercuri, la ora 18:00, Gașca Zurli va urca pe scena din Centrul Vechi – Piața Frații Buzești în cadrul evenimentelor din seria „Lumi Magice”.

Grupul muzical a postat deja un mesaj pe Facebook prin care anunță evenimentul de la Craiova: „Vă dăm întâlnire în târgul de Crăciun. Să vă îmbrăcați bine! Pupici cu sclipici!”, au spus cei de la Gașca Zurli.

Săptămâna va continua, la Craiova, cu spectacole de muzică de Crăciun, colinde și evenimente pentru cei mici:

Vineri, 03 decembrie:

  • 18.30: Casa de Cultură Traian Demetrescu, concert susținut de DODO – „Unconventional Christmas”

Sâmbătă, 04 decembrie:

  • 18.00: Ansamblul Folcloric Maria Tănase, spectacol – Obiceiuri de iarnă, Atelierele de Folclor
  • 19.00: Opera Română Craiova, concert coral de colinde

Duminică, 05 decembrie:

  • 18.00: Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri, spectacol și animație ”Iarna cu povești”

Copiii pot vizita și atelierul lui Moș Crăciun, se pot da în carusel sau la patinoarul din Piața Mihai Viteazul. Rămân deschise căsuțele pictate, la care puteți găsi preparate tradiționale, decorațiuni, deserturi, bijuterii și obiecte românești. Evenimentele din seria „Lumi magice” își propun să transforme Craiova într-un oraș de basm. Vor fi activități în toate zilele de vineri, sâmbătă și duminică, atât la scena principală din Centrul Vechi, între orele 18:00 – 20:00, cât și în Piața Mihai Viteazul sau pe esplanada Teatrului Național Marin Sorescu. Purtarea măștii este obligatorie, iar în zona scenei din Centrul Vechi – Piața Frații Buzești este nevoie de certificat verde

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares